Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Må si meg fornøyd med kampen i dag! Selv om det var mot dårlig motstand, kunne jeg skimte forbedringer av enkelte spillere.

Kaka er den spilleren jeg har sett forbedret seg mest den siste tiden. Mot Villarreal var han god, men samtidig var han litt slapp og luntet mer mot spilleren som fører ball. I dag derimot var han mye mer velvillig til å presse tomrommet i forsvaret og by opp til stikkballer. Han klamret seg heller ikke like lenge til ballen som det han har pleid å gjøre.

Marcelo vokser og vokser og er virkelig en kjempeback per i dag! Det er liten tvil om at vi kommer til å savne han mot Lyon neste uke.

 

Til slutt vil jeg bare hylle tidenes spiss siden Ronaldo Luis Nazario de Lima! Måten denne spilleren hele tiden gjør seg tilgjengelig på løp, hvordan han kan skape muligheter selv ut av ingenting og ikke minst hvor utrolig god han er på avslutninger gjør han til nettopp dette! Han scorer faktisk hvert 66 spilleminutt han spiller for den som ikke er klar over det! I tillegg til alt dette er han en likandes type. En person som valgte å sprade rundt i Real Madrid-drakt en desember-dag i 2006 når Chelsea og Real Madrid kjempet om underskriften hans. En person som gjerne vil avslutte karrieren i Madrid. En person som verken er stygtspillende eller en primadonna. Min desiderte favorittspiller per dags dato:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fint at Almeria klarte uavgjort, ikke fult så fint at Sevilla leder. Det som jeg dog syntes er fint er spillet. Mange fine angrep og bevegelsene sitter, mangler bare å få den ballen i mål. Dessverre har Palop vært enorm i Sevilla-buret og det virker som det er helt tilfeldig hva dommern blåser på, uansett hvor klart det er. Syntes også det er litt skuffende å se hvordan Sevilla spiller, en haug med kyniske taklinger og drid. Menmen, fortsetter man som før pausen må dette gå veien, satser på 2 mål av Ronaldo og ett av Higuaín!

Lenke til kommentar

Skuffende første omgang, laget kaster bort mange gode sjanser, ingen marginer med oss i kveld ser det ut til.

 

Men jeg er fortsatt positiv, vi vet at laget har kvaliteter til å score flere mål, både Higuain og Ronaldo virker veldig tent, tror Real Madrid skal klare å snu dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...