Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Håper virkelig ikke Negredo forlater klubben. Selg heller Nistelrooy som er gammel og ikke har stort mer og gi. Det er ikke mange år igjen for Raul heller.

Negredo kommer aldri til å få utviklet seg nok i RM. De ser fortsatt potensialet i gutten å ønsker derfor en tilbakekjøpspris - Akkurat som f.eks Granero, meget lurt for begge parter.

 

....Dog, ønsker jeg heller at Roma kjøper han enn å låne han - ellers er Aqui-salget totalt bortkastet!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror Negredo kan gå samme veien som Higuain har gjort hvis han blir i klubben. Får han starte noen kamper og får mange innhopp kan det godt hende at han utvikler seg akkurat som Gonzalo har gjort de to siste sesongene. Det hadde vært morsomt om en egenprodusert spiller hadde lykkes i klubben igjen. Får i det minste håpe at Granero gjør det bra.

Lenke til kommentar

Tror det er best for alle at Negredo går på lån en sesong å får spille fast. Nistelrooy er jo fortsatt en klassespiss som vi kan ha some joker, han har uansett bare ett år igjen på kontrakten. Så kan Negredo komme tilbake.

 

Lag bekreftet:

Casillas - Torres, Albiol, Garay, Drenthe - Xabi, Guti - Kaká, Raúl, C.Ronaldo - Benzema

Lenke til kommentar

1. Omgang over, 0-0.

 

Endel kjedelig, forsvaret suger, men vi stiller jo ganske svakt der, så ikke noe overraskelse. Er litt gå-fotball tendenser, ikke så høyt tempo, noe som gjør det lettere for motstanderen å stoppe spillerne våre. Kaka har hatt flere meget gode sjanser, kunne lett scoret minst ett. Kaka og Xabi har vært best til nå. Kjenner også savnet etter Lassana.

Lenke til kommentar

Slutt. 2-0.

 

Litt for lavt tempo, men mye fint, svikter litt på siste pasning og avsluttninger. Kaka imponerte, løper altid som en djevelo mot forsvarere og har flere gode skuddmuligheter. Xabi er knall, god ballkontroll, taklinger og pasninger. Fikk også stående applaus når han ble byttet ut, hyggelig.

 

Det gir meg også ekstrem ro å ha Casillas i mål igjen.

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar

realmadrid.no oppe igjen :]

 

Real Madrid møter Dortmund onsdag kveld kl.22.00, og Pellegrini offentliggjorde tidligere troppen som reiser til Tyskland.

 

Keepere: Casillas og Dudek.

Forsvar: Pepe, Marcelo, Albiol, Metzelder, Garay, Arbeloa og Drenthe.

Midtbane: Lass, Sneijder, Robben, Granero, Xabi Alonso og Kaká.

Angrep: Raúl, Benzema, Higuaín og Cristiano Ronaldo.

 

De gode nyhetene er at Marcelo er tilbake i troppen for første gang i pre-season etter å ha slitt med en skade. Sergio Ramos er enda ute med sine betennelsesproblemer, og han vil neppe få spille før sesongstart.

Lenke til kommentar

Gleder meg til kamp i morgen, spesielt siden Marcelo er klar igjen. Drenthe har fått nok kamper nå syntes jeg. Han har vist positive tegn, men Marcelo er mye mer komplett og har sluttsproduktet, er veldig flink til å hjelpe i det offensive. Ser helst at Albiol og Metzelder starter et par kamper sammen, siden Pepe er utestengt fire kamper i La Liga.

Lenke til kommentar

Rimelig fornøyd med denne kampen ja, men for en stemmning på stadion, sykt. Kaka var herlig, Robben hadde nok et flott innhopp. Så kampen fra 20. minutter spilt, så gleder meg til å se Granero's mål i reprise. Meget god pre-season av ungutten.

 

Mål:

 

Granero

Robben

Higuain

Kaka (Straffe)

Raul

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...