Gå til innhold

Lag logo og få den på t-shorte


maxM

Anbefalte innlegg

Hei, har lyst å få meg no t-shorter med spes. logoer (snakk om 1 av hver) men finner ingen gode plasser å få gjort dette. Har prøvd ut spreadshirt.net men der får man bare trykt på hvite/grå t-shorter og skulle hatt på svarte.

Ett annet alternativ er at jeg får tak i det riktig matrialet som fester seg riktig på t-shorta, også kunne jeg kutta det ut selv.

Noen som hvet om noe av dette?

 

Mvh en med få t-shorter

Endret av maxM
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ba om en prisliste viss det ble høyere pris, men har ikke hørt mer på et par dager nå. Satser på at det kommer no snart. Syns ikke det burde bli for stor prisforskjell, jeg gjorde meste av arbeidet med å lage om bildene til EPS.

Dette bildet tok litt tid f.eks. :p

Endret av maxM
Lenke til kommentar

Pris kommer ann på hvordan du vil ha trykket. Om du vil ha et trykk med fire farger koster det trykkeriet ca. 150 kr i materialomkostninger. Hvor mye de tar for det kommer ann på hvor mye jobb det er med å klistre sammen disse trykkene, på tskjorten.

 

Det finnes også et alternativ, hvor man printer et bilde med en spesiell printer og trykker dette bildet på tskjorten. Kvaliteten er her litt dårligere. Prisen er tilsvarende til trykket.

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...