Gå til innhold

Laugenstang, forumets tredje bakeworklog (kanskje


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hi :)

 

Det er første gang jeg har sett en arbeidslogg-hardware-baking :hmm:

Du er kansje i feil forum... :whistle:

Vel, det ser utvilsomt ut som at du kan baking, men det kan ikke jeg svare (Karakter) på før du sender en prøve!!

Du kan få adressen vist du vil ha en kvalitetskommentar fra noen i forumet :dribble: sikle,sikle...

Lenke til kommentar
Hi :)

 

Det er første gang jeg har sett en arbeidslogg-hardware-baking :hmm:

Du er kansje i feil forum... :whistle:

Vel, det ser utvilsomt ut som at du kan baking, men det kan ikke jeg svare (Karakter) på før du sender en prøve!!

Du kan få adressen vist du vil ha en kvalitetskommentar fra noen i forumet :dribble: sikle,sikle...

6754330[/snapback]

 

Feil forum?

 

Nei. Jeg er i arbeidslogg-forumet.

 

Og bakst, det er hardware. For du kan ta på det. ^^

 

Ang. smaksprøver?

 

Nei, jeg skal ha de selv.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Utrolig kult da. men uhm hvorfor skal de kokes? Er det for at de skal myknes opp igjen eller for å få noe saltsmak i dem?

 

så utrolig digg ut, nam nam.

6838352[/snapback]

 

De kokes i lut, for at de skal bli ekstra brune. :) Og sikkert noe ekstra smak og.

 

Og ja, nam nam.

 

Dette minner meg på at jeg har fortstatt 3 stk igjen i fryseren.

 

*Tine*

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...