Gå til innhold

Just Cause DEMO er ute nå!


Ingenting

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spilt i 10 min, syntes ikke noe særlig om det... Saints Row var mye bedre.

Skal gi demo'n en sjanse til seinere i kveld.

 

Første som skjedde var at jeg trykket på Y istedet for A for å få opp fallskjerm, deiset i bakken fra gud veiet hvor høyt... reiste meg opp å løp avgårde... :thumbdown:

 

Allerede da falt spillet rett i dass IMO

 

EDIT: En annen ting, kjørte på en stein å ble plutselig kastet opp på taket på bilen... men jeg kunne fortsatt styre.... fra taket.... :nei: (ikke like bra, men alikevel)

Endret av Drunk In Public
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Jeg fatter ikke at spillfirmaer tør å gi ut demoer med åpenbare bugs og feil - vi har sett mange demoer som sliter med framerate-issues og andre ymse bugs, de to mest komplette demoene som kom før spillets release (som jeg kommer på i farten) er Lost Planet og Dead Rising. Ser ut som Capcom vet hva de driver med, og skjønner hvor viktig dette er. Og Fight Night Round 3 var vel også ganske bra.

Lenke til kommentar
Jeg fatter ikke at spillfirmaer tør å gi ut demoer med åpenbare bugs og feil - vi har sett mange demoer som sliter med framerate-issues og andre  ymse bugs, de to mest komplette demoene som kom før spillets release (som jeg kommer på i farten) er Lost Planet og Dead Rising. Ser ut som Capcom vet hva de driver med, og skjønner hvor viktig dette er. Og Fight Night Round 3 var vel også ganske bra.

6735706[/snapback]

 

Har vel ikke vært nevnt noe om bugs i dette ?

Lenke til kommentar

Synes demoen var bra, spessilet med tanken på at du kan være oppe på biltaket for deretter å slide deg inn i førersettet eller åpne fallskjermen mens du er på biltaket og si adios amigos til skurkene. :D

 

Syk størrelse på øya var det ihvertfall. Gleder meg til fullversjonen kommer. :yes:

post-43894-1156447407_thumb.jpg

Endret av Wooho
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Råtøft spill, hadde det bare vært brigthness innstillinger i demo'en. Hater spill/demo'er som ikke har det. :/ Ser jo ikke en dritt 60% av tia med projektoren min...

 

Ellers, et råtøft spill

Lenke til kommentar
Råtøft spill, hadde det bare vært brigthness innstillinger i demo'en. Hater spill/demo'er som ikke har det. :/ Ser jo ikke en dritt 60% av tia med projektoren min...

 

Ellers, et råtøft spill

6736058[/snapback]

 

offtopic: Da er det vel påtide å kjøpe seg ny projektor/lampe? Evt kalibrere den riktig?

Lenke til kommentar

quoter meg selv fra en annen tråd hehe

 

hadde ingen forventninger til spillet, tenkte at dette sikkert bare var et linært kjedelig spill.

 

Etter og ha testet den, må jeg si at jeg vurdere og kjøpe det, det var utfordrene, lekende, morsomt. Action og full fart hele veien. Å med en flyt som gikk som en drøm.

 

Har sittet 1t 30min med den nå. Å likte den bra, lenge siden jeg har fått en skikkelig spill følelse.

 

av 1 til 10 gir jeg spillet 9. Pen grafikk og. Pent hvordan dem har brukt blur på. Å det var ganske morsomt og kaste seg fra bil til bil i fart hehe.

Lenke til kommentar

Enig! Digget dette spillet. Knuste Saints Row langt nedi bøtta. Fallskjerhopping var helt rått. Driver å kjører utfor klipper med biler hele tiden bare for å få hoppe ut å utløse fallskjermen. Vann grafikken var foresten helt enorm. Lyseffektene når du dykka var jo super vakre. Blir nok et spill jeg kjøper dette. Synes dog det var få forskjellige bilmodeller. Håper dette er noe som kun gjelder demoen! Og hva er alle de firkantene på kartet. De tårnene? Kan man gjøre noe med de? Og likeledes de vindmøllene?

Lenke til kommentar

Dette spillet har blitt must have etter demoen jeg testa, Just Cause imponerte meg veldigt : :dribble: . Imponerende grafikk :love: , bra skyting, og lett kontroll.

Jeg kunne se så langt øye rekker. Arealet er sinnsykt stort. Men kansje det hadde ett par feil her og der, men har ikke GTA eller Oblivion feil med lagg bugs osv da :hmm:.

 

 

Gir demoen 9/10.

 

Grafikk 10/10

Lyd 8/10

Spillbarhet 9/10

Gameplay 9/10

Holdbarhet 10/10,"vet dette er ikke hele spillet da men :p"

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...