Gå til innhold

harddisk Kræsj (Viktig!)


Anbefalte innlegg

Fattern sin pc har kræsjet og ville ikke starte, fikk feilmelding om at den ikke kunne finne "C:\Windows\system32\config\system", bootet med windows cd og gikk i recovery mode der jeg la inn en registery backup. Nå bootet maskinen og jeg kom inn i "windows", som ikke var mer enn en svart bakgrunn og musepekeren. Prøvde meg litt fram med safemode osv. og søkte i google men fant ikke ut av dette.

 

Nå til problemet, satt hardisken i min egen maskin for å ta backup av alle filene for så å installere windows på nytt på hans maskin. Men her vises disken som ikke formatert og jeg kan ikke se filene (får bare spørsmål om å formatere, noe jeg ikke har gjort). Satt disken tilbake og får samme melding, men nå finner den ikke windows i det hele tatt dersom jeg booter fra cden og velger å installere windows.

 

Disken står nå i min maskin igjen og jeg trenger virkelig hjelp til å få tak i innholdet på den disken, mye av det er veldig viktig jobb data som ikke kan mistes.

Jeg har IKKE formatert disken eller gjort noe som kan slette innholdet, men slik situasjonen er nå kommer jeg meg ikke inn på disken uten å formatere den.

 

Hjelp. :cry:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvis det er viktige, viktige ting på disken, så bør man .. ta .. backup.

Ellers; GetDataBackNT har fungert fint her før, men det krever stort sett et halvveis fungerende filsystem.

6731828[/snapback]

Har sagt det til han før at han bør ta backup av sånt, men han virket veldig frustrert nå som han er i fare med å miste dataen så dette er nok ganske ille. :no:

 

Har satt i gang GetDataBack nå, tar lang tid. Får et par ERROR meldinger innimellom, er dette normalt? Får la det stå på i natt og håpe på det beste. Men vil gjerne ha flere gode forslag.

Lenke til kommentar

partisjonstabell feil tror jeg partitionmagiv gjør en bra jobb med, om det må installeres først, det vet jeg ikke.

 

finaldata er å anbefale da du ikke finner bedre program enn det. litt dyrt, men er bra.

 

bruk en annen disk, og install på den, og finn den logiske disken i finaldata, la den skanne, tror det er 24timer pluss, kommer ann på størrelse og fart.

Endret av Stian12
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...