Cx Skrevet 25. august 2006 Forfatter Del Skrevet 25. august 2006 Problemet med kebaben i bergen er ikke at den er "dårlig", den er bare veldig annerledes. Kebab i oslo og bergen er to forskjellige ting, noe som irriterer meg. Oslo har en standard babb som inneholder kebabkjøbb (fra slikk rull som de kutter på), mais, løk, salat, rød og hvit dressing. Mens i bergen inneholder kebaben kjøtt, salat og vanlig hamburgerdressing. Å sammenligne kebaben i oslo med kebaben i stavanger er som å sammenligne frossenpizza med dolly dimples. Lenke til kommentar
Dotten Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Oslo har en standard babb som inneholder kebabkjøbb (fra slikk rull som de kutter på), mais, løk, salat, rød og hvit dressing. Mens i bergen inneholder kebaben kjøtt, salat og vanlig hamburgerdressing. 6740284[/snapback] Jeg har spist mange kebaber i Bergen og har fortsatt til gode å spise en med vanlig hamburgerdressing. Og hva er "kebabkjøtt"? Den "rullen" er det nå flere av i Bergen, men jeg skulle likt å vite hva kebabkjøtt er. Kebab betyr jo kun "grillet kjøtt". Vanlig kebab består vanligvis av lammekjøtt eller biffkjøtt (men man får nå både med fisk og kylling også). Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Helt ærlig. Jeg driter i om det jeg spiser er ekte kebab, hvilket kjøtt det er, hvilken dressing, så lenge det smaker godt. Lenke til kommentar
CAT-scan Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Greit nok, men da burde man kalle det noe annet enn kebab, for det er vitterlig ikke kebab man spiser når man får farse, litt salat og thousand islands. Lenke til kommentar
Snorre Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Så lenge kjøttet er godt, grønnsakene gode og det er sånn ongenlunde greit forhold mellom mengden på kjøttet, grønnsakene og dressingen så funker det for meg. Lenke til kommentar
UnZane Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Åsane grill og pizza!! Den er drittgod!! Må ha den med marinert biffkjøtt!! 6721327[/snapback] Nei fy faen da spiser jeg heller bais! Værste suppen ever i Bergen.. Lenke til kommentar
Pjakk Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Greit nok, men da burde man kalle det noe annet enn kebab, for det er vitterlig ikke kebab man spiser når man får farse, litt salat og thousand islands. 6740769[/snapback] Det man får når man får farse, litt salat og thousand islands er kebab i pita. Kebab er bare navnet på kjøttet ikke på tilbehøret. Men jeg må innrømme at det høres ganske stusselig ut med det, men er jo bare smak og behag å sikkert noen enkelte som liker det.. For dere som liker god kebab anbefaller jeg drammen, det er vel kebabhovedstaden om jeg kan kalle det det, etter hva jeg har skjønnt er det hvertfall der det selges flest tonn kebab i uka iforhold til innbyggerne. Lenke til kommentar
CAT-scan Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Ja, nettopp. Man får ikke kebab når man får farsedrit. Kebab skal være kjøttstykker som er klemt sammen på et spidd. Dette skal så grilles, mens man skjærer tynne skiver av spiddet mens det konstant blir grillet. Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 25. august 2006 Del Skrevet 25. august 2006 Hvordan er kebaben på "Las etellerannet" i Oslo, den som ligger rett ved siden av traffikanten (på nivået over. Vet ikke hva det kalles, er Nordlending ). Det er stort sett den eneste kebaben jeg spiste i Oslo, og jeg syntes den var dritgod. Hvordan er de andre i forhold til denne? Lenke til kommentar
euroshopper Skrevet 4. september 2006 Del Skrevet 4. september 2006 Euroshopper anbefaler: Bislett Kebab House City Grill Cafe ( vis-a-vis G-Sport/Oslo City ) Grytelokket ( De har servert god kebab i over 20 år! ) I frykt for å miste sansen for kebab så spiser jeg nesten aldri noen andre steder enn de som er nevt over. Lenke til kommentar
Zappy Skrevet 31. oktober 2006 Del Skrevet 31. oktober 2006 Min favoritt i Bergen finner du på Fyllingsdalen pizzeria på varden. Ellers var svingen veldig god for 5-6 år siden, usikker på hvordan den er nå. Bor i Oslo for tiden, så skal ta meg en tur innom Bislet. Har hørt den skal være det beste av det beste fra flere kilder. Kanskje jeg skal teste den i dag. ^^ Lenke til kommentar
FenrisC0de Skrevet 31. oktober 2006 Del Skrevet 31. oktober 2006 Min klare favoritt i Oslo er Milano Grill og Pizza i torggata. Habibi kan gå å legge seg i forhold. Ser ikke hvordan aftenposten kunne gitt den prisen for beste kebab, brødet er jo en spøk! Lenke til kommentar
Xmir Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Var en fyr i fra Bergen som kjørte helt til Elverum (halvtime fra Hamar), for å kjøpe seg kebab :!: Etterpå gnidde han seg på magen og kjørte hjem igjen Har egentlig bare spist jævlige kebaber i Oslo (er kanskje ikke rart man lager historier om tvilsomme opplevelser... Mjaaau*skrik*... Oah.. ahhh .... snat fæjdi... Ahhhh... Fersk saus lagd av mæi) Den beste kebaben er forøvrig i Elverum på Roma pizzeria... Kyllinkjøtt, salat, dressingmix, ost, agurk,paprika, tomat, løk.... Kebaben settes i sånt stativ slik at det er enklere å spise også Lenke til kommentar
Xmir Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Sånn btw.... Kebabguiden Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Problemet med kebaben i bergen er ikke at den er "dårlig", den er bare veldig annerledes. Kebab i oslo og bergen er to forskjellige ting, noe som irriterer meg. Oslo har en standard babb som inneholder kebabkjøbb (fra slikk rull som de kutter på), mais, løk, salat, rød og hvit dressing. Mens i bergen inneholder kebaben kjøtt, salat og vanlig hamburgerdressing. Å sammenligne kebaben i oslo med kebaben i stavanger er som å sammenligne frossenpizza med dolly dimples. 6740284[/snapback] Lurer på hvor i Bergen du har spist kebab. Jeg har aldri opplevd å få noe annet enn kebabkjøtt skåret fra en rull. Har heller aldri fått hamburgerdressing på. Er alltid en hvit dressing, og skal du ha sterk hiver de på litt av en som er litt rødlig. Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Oj, jeg fikk jævelig lyst på rullekebab nå. www.pizzagrill.no sier jeg bare. Med køytdig. Den er bare drit god. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1242 Skrevet 1. november 2006 Del Skrevet 1. november 2006 Man finner egentlig ikke noe spesst gode kebaber i bergen sentrum. Skal man ha noe som er skikkelig kos må man ut i åsane som kenny000 sa eller på bønes sin cici(sisi?) pizza. Skal man uansett ha en babb i sentrim liker jeg bergen kebab, type kylling. Smaker ikke himmel og herligheter, men for 30 kr er det verdt det. Ser også at folk sier daniels er den beste, men kjøttet i kebaben er rett og slett latterlig. Lenke til kommentar
Zappy Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Bor i Oslo for tiden, så skal ta meg en tur innom Bislet. Har hørt den skal være det beste av det beste fra flere kilder. Kanskje jeg skal teste den i dag. ^^ 7188680[/snapback] Nå har jeg vært på bislet. Å herre for en god kebab. Jeg må virkelig si at den overgikk alt annet jeg har smakt. Og porsjonene er jo gigantisk! Jeg er sikker på at de kunne gått worldwide med den sjappa og det hadde banket alle andre mat kjeder. Lenke til kommentar
AlexGM Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Man finner egentlig ikke noe spesst gode kebaber i bergen sentrum. Skal man ha noe som er skikkelig kos må man ut i åsane som kenny000 sa eller på bønes sin cici(sisi?) pizza. Skal man uansett ha en babb i sentrim liker jeg bergen kebab, type kylling. Smaker ikke himmel og herligheter, men for 30 kr er det verdt det. Ser også at folk sier daniels er den beste, men kjøttet i kebaben er rett og slett latterlig. 7198665[/snapback] Daniels kjøttet er kanon godt, før jeg spiste kebab der likte jeg ikke kebab etter det var det kanon Lenke til kommentar
McBitch Skrevet 15. november 2006 Del Skrevet 15. november 2006 Har en kompis som prøvde Bislett kebaben. Han sa den ikke var så stort å skryte av. Daniel er fremdeles bedre. Dessuten var det ikke rullekebab, ammagadd. Kyllingkebaben på Facil i Bergen er god. Særlig med Jalapenõs på. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå