CAT-scan Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Svin i kebab faktisk... Lenke til kommentar
Nichlas Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Jeg synes Kebab-Expressen (kongesaus) og Shawarma (god saus) er ganske OK, men kan egentlig ikke sammenliknes med det man får i Oslo. I Oslo er det både billigere, større og ikke minst bedre. Bilde og vinkel er dårlig, men denne sinnataggen fra Supergrill i Oslo veide 890 gram, og kostet 50 kroner. Sist jeg spiste kebab i Bergen, så betalte jeg 65,- for en liten pusling som toppen veide 400 gram... Lenke til kommentar
Foregangsmannen Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Har du spist kebab på de rette stedene i Oslo, dvs. Bislett og Nemmligbiten, så sier det seg selv at man ikke klarer å venne seg til bygde-kebaben man finner i Bergen. Lenke til kommentar
CAT-scan Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Hvor ligger Nemmligbiten? Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 (endret) Har de sluttet å bruke sæd som dressing i Oslo? 6726946[/snapback] Sjangsen for at de bruker sperm i dressingen, er nok større utpå bygda enn i oslo Men hvis de bruker sperm, så smaker det jo godt... Hvor ligger Nemmligbiten? 6728698[/snapback] Ja, hvis folk sier den er go må den testes Dessuten, fy søren angrer på at jeg undervurderte Bislett kebab! Kebab på sitt beste spør du meg ^^ Og så sinnsykt sjappt gutta jobber på kjøkknet, helt utrolig! Endret 23. august 2006 av EvenruD Lenke til kommentar
iMono Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Snakker vi om rullekebab? Hvis ikke, så har jeg null peiling. Lenke til kommentar
AlexGM Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Som mange andre har sagt, så må eg si meg enig i at daniels er best! Lenke til kommentar
Chaqwa Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 (endret) Kebaben kom først til Oslo sikkert, så derfor får du den beste kebaben her Ikke rart Bislett kebab er kjappe da, står jo fems-seks lankere bak skranken Endret 23. august 2006 av Spidy Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Har du spist kebab på de rette stedene i Oslo, dvs. Bislett og Nemmligbiten, så sier det seg selv at man ikke klarer å venne seg til bygde-kebaben man finner i Bergen. 6728573[/snapback] Nå er jo ikke Bergen bygd, da. Snakker vi om rullekebab? Hvis ikke, så har jeg null peiling. 6728933[/snapback] Rullekebab og vanlig kebab er mye det samme med annen innpankning. Rullings is tah best, men vanlig er genialt det også. Kebaben kom først til Oslo sikkert, så derfor får du den beste kebaben her Ikke rart Bislett kebab er kjappe da, står jo fems-seks lankere bak skranken 6729029[/snapback] Oslo er størst. Og har flest innvandrere. Kom ikke som noen bombe. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Men jeg savner litt en kebab der man får litt mer salat.. Som på Beirut i oslo, så sparer de så veldig med å gi deg salat noe jeg syns er veldig synd... Liger ikke at det er 1-2 tomatskiver, litt mais, litt agurk også resten kjøtt og saus. Men men, smak og behag Lenke til kommentar
StarGazer Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Jeg får vel slenge meg på og si at den babben du får i marken er temmelig god. Jeg spiser vanligvis ikke kebab, men den der er meget bra. Mye for pengene også! Selv om det er lammekjøtt! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 23. august 2006 Del Skrevet 23. august 2006 Hva er galt med lammekjøtt? Hva skulle det ellers vært? Katte-og måkekjøtt? Lenke til kommentar
Blib Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Prøvde Åsane Bar&Grill i går, var ikke allverdens. Prøvde den "Superlange" rullekebaben elns. God, men ikke minneverdig. Får prøve Marken en eller annen dag også da... Lenke til kommentar
Foregangsmannen Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Har du spist kebab på de rette stedene i Oslo, dvs. Bislett og Nemmligbiten, så sier det seg selv at man ikke klarer å venne seg til bygde-kebaben man finner i Bergen. 6728573[/snapback] Nå er jo ikke Bergen bygd, da. Bergen er liten bonde-bygd i forhold til Oslo og mestrer ikke kunsten å lage god kebab. Nemmligbiten ligger på Rosenhoff på Sinsen. Uslåelig etter fylla en regntung lørdagskveld. Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Bergen er vel gjerne rundt halvparten så stor som Oslo, kanskje litt under halvparten så stor, men fortsatt en stor by. Og Oslo kan etter min erfaring ikke lage kebab, det er det Trondheim som kan. Og Trondheim er enda mindre! Rart med det der. Lenke til kommentar
Dotten Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Har du spist kebab på de rette stedene i Oslo, dvs. Bislett og Nemmligbiten, så sier det seg selv at man ikke klarer å venne seg til bygde-kebaben man finner i Bergen. 6728573[/snapback] Nå er jo ikke Bergen bygd, da. Bergen er liten bonde-bygd i forhold til Oslo og mestrer ikke kunsten å lage god kebab. 6734395[/snapback] Tja, personlig så var kebabopplevelse i Oslo intet å rope hurra for, med et par unntak. Men så har jeg ikke prøvd Bislett sin. Men kanskje det at resten av landet til stadig må subsidiere Oslo gjør at de lager bedre kebab? Fra spøk til revolver; Hvor mange kebabsjapper i Bergen har du prøvd? Ettersom trådstarter spør etter hvor den beste kebaben i by'n er å finne og du tydeligvis vet så mye om bergensk kebab så kan du nå kanskje anbefale en? Den, i dine øyne, minst dårlige? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Kanskje man skulle starte forskning på den viktige sammenhengen mellom befolkningsmengde og kebabkvalitet. Det kunne blitt interessant. Lenke til kommentar
Carnifex Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Har en venninne som ble vegetarianer etter å ha jobbet en kort stund på kebabsjappe. Hun fortalte endel groteske historier. Etter dette sluttet jeg å spise kebab. Lenke til kommentar
Dotten Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Kanskje man skulle starte forskning på den viktige sammenhengen mellom befolkningsmengde og kebabkvalitet. Det kunne blitt interessant. 6734922[/snapback] Statistik sett er nå sannsynligheten for å finne den beste kebaben i Oslo, da et stort flertall av sjappene er å finne der. Men så er nå ikke alltid kvantitet synonymt med kvalitet. Den værste kebaben jeg noensinne har prøvd må være den på Svalbard. Er ikke helt sikker på om den kan defineres som en kebab engang... Lenke til kommentar
Simon Aldra Skrevet 24. august 2006 Del Skrevet 24. august 2006 Har en venninne som ble vegetarianer etter å ha jobbet en kort stund på kebabsjappe. Hun fortalte endel groteske historier. Etter dette sluttet jeg å spise kebab. 6734951[/snapback] Absolutt. En meget god babb å få kjøpt rett utenfor et utested her før. Og her er det sånn cirka 6-7000 innb. Slår et par av de jeg spiste i Oslo, for å si det slik. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå