Gå til innhold

Leter etter brukanes UPS


Anbefalte innlegg

Har noen av denne UPS'en, og er veldig fornøyd med den da den både beskytter som den skal og er enkel å bruke/installere. Men så har den da noen funksjoner som jeg ikke klarer å finne på andre produkter, selv ikke fra samme produsent; nemlig automatsikring slik at jeg slipper å skifte sikring om den skulle gå, og hele enheten kontrolleres fra datamaskin med en USB kabel. Alle andre jeg finner bruker stort sett RS232 som tilkopling. I tillegg kunne jeg tenke meg overspenningsvern tilrettelagt for nettverk, og ikke for modem (som ser ut til å være standard).

 

Det hadde også vært flott om programvare tillot kjøring av selvvalgte programmer/kommandoer i det øyeblikk den mistet spenning eller var på vei til å avslutte, da det finnes en del programmer som kan få avsluttningen til å feile. Dette er ikke kritisk for meg, det ville bare vært kjempeflott.

 

Nå ser det ut til at det er slutt på denne kongeUPS'en fra APC, siden det ikke lenger er noen som har den. Selv Komplett har sluttet å ha den tilgjengelig og oppgir ikke lenger pris på den, og det er som regel det sikre tegnet på at jeg ikke vil få tak i flere slike.

 

 

Så det jeg ser etter er en UPS som har slike kvaliteter. Prismessig bør den ikke overstige 1-2000 kroner. Hvor mange VA den har er heller ikke kritisk da det primære området er å hindre eventuell skade eller brudd på operasjon under spenningsfall som varer i noen få sekunder.

 

meitemark

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ikke det at jeg egentlig har lyst til å gjøre dette, men jeg trenger VIRKELIG svar på dette.

 

*bump*

6722677[/snapback]

Kva OS? Har kun erfaring med UNIX og der er det å få kontrollprogramvare til å gjere tilfeldige krumspring veldig trivielt. Apcupsd for unix er jo faktisk open kildekode for å kontrollere apc upser. Ellers er jo MGE Merlin hotte da...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg har den der og synnes den er enkel å bruke, nå har ikke jeg testet den ut hvordan den er når strømmen går, eneste gangen jeg har hatt bruk for den og det ikke har vært borte i ledningen så funka den fint og jeg skrudde av PCen litt etterpå. Jeg har ikke prøvd det med kjøring av programer og å tvinge PCen til å skru av om strømmen går. Jeg bruker Win XP som OS

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...