Gå til innhold

Støy og støt på elitegroup (ikke i-buddie) vs. whitebox-mask


MrHelvik

Anbefalte innlegg

Beklager å legge inn enda flere posts om elitegroup- og whitebox maskiner, men jeg har ennå ikke funnet svar på det jeg lurte på...

 

Har sett litt på følgende maskiner:

- Elitegroup Green 732 (som har integrert batteri)

- CL10 (er ikke dette Z-Note 2002 fra Zepto, bortsett fra oppløsning og pris?), CL5 eller CL6 <-- http://www.whitebox.no

 

Vet ikke helt om jeg skal gå for en lett og fin (C10), eller tung kraftbombe (Green 732 / CL5). Eller kanskje en mellomting... Så da blir spørsmål 1: vet noen størrelse/tyngde på CL6 og CL5? Fant det ikke på siden...

 

Har fått med meg at disse (untatt CL10?) bruker desktop-komponenter, hvilket gjør de så billige. Da kommer spørsmål 2, vet noen hva dette har å si for støynivået? Hvordan er støynivået på disse pcene i forhold til andre "normale"?

 

Spørsmål 3 håper jeg noen som har eller har sett maskinene kan svare på. Hvor robuste er disse med tanke på støt og trykk, vil f.eks. tastaturet sette avtrykk på skjermen når den er lukket, skjermen dårlig festet fast o.l? Siden det er rimelige dårlige bilder på sidene, lurte jeg også på hvordan de er "ergonomisk", dvs hvorvidt touchpad/tastatur er teit plassert etc..?

 

NB: Er klar over whitebox's tvilsomme rykte, men siden ingen faktisk har hatt problemer med dem ennå, så tar jeg den sjansen :smile:

 

 

Var mange spørsmål her, alle svar vil mottas med takk! Hvis noen forøvrig har noen tips til hva jeg bør velge så spytt ut!

 

Mvh, Snorre (rik student)!

 

[ Denne Melding var redigert av: MrHelvik på 2002-10-23 19:38 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, la ikke merke til at Green732 først var på lager om 1 mnd... Forøvrig litt "mystisk"; Green 732 står ikke på Elitegroups spesifikasjoner... Og den er nå blitt tatt bort ifra Multicom's vareoversikt (pr 25/10)... :/

 

Har ikke mye greie på grafikkort, men hvorvidt det er Mobility Radeon 8500 kan sikkert Multicom svare på hvis jeg ringer... :smile:

Men lurte forøvrig også på forskjellen på GeForce 4 Go 32Mb vs Radeon 8500/9000 64Mb? Jeg tror ikke jeg kommer til å kjøre noe særlig 3D/spill, men masssse filmer (DivX og DVD)..

 

Hvis noen har svar på de andre spørsmålene min også, mottaes de fremdeles med stor takk :wink:

 

- Snorre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...