Gå til innhold

Volvo


IceXCool

Anbefalte innlegg

Ikke neverever spark/slå en Volvo...kommer til å angre endel timer etter isåfall, har no forbanna vondt i stortåa, kneet og høyrehånda nå...Den store stygge forbanna jæv|a rustne skranglekassa bare sto der halvveis trillet til side i grøfta med røket clutch wire og fløytende bilister susende overalt rundt meg og jeg prøvde å få ut litt aggresjon...

 

Noen som vil kjøpe (740) ?????? :grin:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm, man er jo ikke "dead lost" med en røket clutchwire da! Det går utmerket godt an å komme seg videre, men det krever litt innsikt og følelse mht hva som foregår under rompa di!

Men de fleste gir nok opp og er ikke klar for å prøve dette, rett og slett fordi de ikke kan triksene.

Skal når som helst påta meg å kjøre tvers igjennom Oslo by, uten å bruke clutchen!

Mulig det høres ut som skryt, men det er nå engang ikke slik ment. Nevner det bare for å understreke at det er lettere enn man tror!

Lenke til kommentar

Kjørte ca 200 meter da hehe, går jo greit egerntlig..."slo" den i gir, men girkassa er treg, mulig overføringen trenger ny oppfetting...Jeg nærmet meg et heavy traffikert kryss midt i rushen så jeg valgte å la den stå (i innkjørselen til no folk da hehe). Skulle rygge litt men den blei "låst" i revers og jeg fikk den ikke ut av gir jenn.

 

Skal ikke wire og slanger under biler sjekkes på EU kontroll? fikk den godkjent for 2 dager siden...tror de har hoppa over halve kontroll skjemaet hehe.

Lenke til kommentar

Ah, on the road again - back on track, men mandagen står den avertert til salgs :lol: vekk med driten

 

Får rote rundt på bil sjappene her og se hva jeg finner - heldigvis mange her i byen :grin: ca 35-50.000 får jeg vel svi av på nytt framkomst middel...hmm hvis jeg ikke skal holde meg inne og leke med PC'n da hehe...nei må vel ha en liten jappe bil som ikke sluker bensin og ikke er rusten og skranglete...gidder ikke bære Cola'n fra supern i dritværet som kommer.

 

Min nye bil skal jeg ikke sjangle av veien i 80-90 km/t med og klaske i en fjellvegg 1 mnd etter jeg har kjøpt den...det var bare en "Volvo test" jeg utførte ufrivillig (underkjølt regn er no dritt i svinger)

Lenke til kommentar

Volvo 240 Stasjonsvogn er jo tidenes bil syntest jeg, er ren klassiker :grin: Fnner ikke en bil som tåler mere juling en den, men den får jo også de rareste skader... F.eks En kamerat av meg råna rund på en parkeringsplass, plutselig røkka det til , en rar lyd kom fra panseret, og bilen stoppa. Han parkerte, og løfta panseret, og hvet du hva som skjedde? Motoren hadde velta, hehe. Han har nå fått ny motor, og den brummer og går som aldri før :grin:

Lenke til kommentar

Toyota hmm blir i såfall en 90-92 mod Celica, de andre er litt rare...var og kika på en Opel Vectra 90' til 50000 men hadde vært budbil....med andre ord rævkjørt. Må vel se om jeg finner meg en Honda eller no.

 

- |Cipher| - motoren VELTA i en 240 når kameraten burna rundt på parkerings plassen??? hehe kult :grin::lol: :lol: :lol:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...