Gå til innhold

Hvordan spiser man fiskesuppe?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Fikk servert denne Thai-fiskesuppen ved et par anledninger.

Smakte så utrolig godt at jeg selv har servert den ved et par anledninger.

(Vel og merke til de jeg vet liker fisk :thumbup: )

 

3 sjalottløk, 3ss margarin, 2ts karry, 2ss hvetemel, 8dl fiskekraft. 2dl tørr hvitvin, 1/3 l fløte, 1ss tomatpurè, ca 1ts kajennepepper, salt, 3-400 gr fisk, (laks-breiflabb-eller steinbit) 200gr reker.

 

Hvitløk freses i margarin. Rør i karry, så hvetemel. Spe med fiskekraft, litt om gangen. Ha i hvitvin. Småkokes i ca 5 min. Ha i matfløte, så tomatpurè, krydder, fiskebiter. Dill om ønskelig. Rekene has i suppen like før servering.

 

Serveres med rundstykker og god hvitvin. Spises med skje. ;)

Endret av asoris
Lenke til kommentar

Husk at bitene i en suppe skal aldri være større enn at man har plass til det i skjeen. Sånn er regelen. Hvis bitene er større en skjeen vil det være lettere å miste biten oppi suppen igjen, som gjør at det spruter suppe på den fine kjolen. :yes:

Lenke til kommentar
Fiskesuppe er da ikke noe problem, prøv deg heller på kinesisk kyllingsuppe. Du får utdelt en overdimensjonert porselenskje, og suppen består av alle mulige slags grønne saker og nudler. Det går ikke an å spise det på en elegant måte.

7671209[/snapback]

 

Suppa for de som er litt svære i kjeften dette da. :cool:

 

Hund. Spise hund. Hadde ikke klart det. :nei:

Men der nede er det vel kanskje normalt, like normalt som grisekjøtt er for oss? :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...