Gå til innhold

Hva er det ultimate gaming-tastaturet?


Anbefalte innlegg

Er det noen som har noen anbefalinger å komme med angående gode gaming-tastatur? Jeg har googlet litt og fant følgende:

 

Zboard Gaming Keyboard - det ser generelt ganske rotete ut, og jeg liker ikke måten de vanlige tastene er organisert på, så jeg tror ikke dette er aktuelt. Man bør jo uansett kjøpe egne keysets for å "dra nytte av" dette produktet.

 

MERC Gaming keyboard - dette ser MYE bedre ut (det har faktisk normalt tasteoppsett i tillegg).

 

Fang Gamepad - denne ser ganske interessant ut, ettersom man fint kan beholde sitt vanlige tastatur (jeg vurderer Das Keyboard :p ). Masse taster lett tilgjengelig rundt "WASD"-tastene. Den har også fått gode omtaler rundt om på nettet.

 

Et utall ting fra denne siden - ingenting frir umiddelbart til meg (bort sett fra Das Keybaord), det meste ser rotete ut. Fang Gamepad virker mye bedre organisert.

 

Logitech Gaming Keyboard - Den ser jo tøff ut, og den har normalt tasteoppsett i tillegg til ekstra. Skjermen virker meningsløs, dog. Dessuten finnes den ikke med norsk tasteoppsett ennå (men jeg har hørt rykter om noe i slutten av måneden).

 

 

Vel, jeg må si at Fang Gamepad til ca 350 på Flexi-Data stiller sterkest akkurat nå. Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noe i nærmeste fremtid, jeg bare rekognoserer litt. :) Erfaringer/tips?

Endret av MiSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg fikk personlig veldig lyst på das keyboard II. Det så drittøft ut. og med skikkelig god kvalitet. men prisen var ikke så hyggelig. 84$ er en del penger...

6688532[/snapback]

 

Samtidlig, hvem gidder å ha samme tastaturet i 5 år ?

6689033[/snapback]

 

 

tja, mitt tastatur er sikkert 6-7 år. Jeg har ikke tenkt å bytte det før det blir defekt. Og det virker ikke som det har planer om å streike med det første...

 

Jeg hadde vurdert Logitech G11...G15 uten skjermen, men bare om det kommer med norsk tasteoppsett. Liker ikke de tynne engelske enter knappene.

 

Enten det eller det Zboard keyboardet med innbygget "gamingpad". Regner med det er litt "fastere" enn de utbyttbare zboard tastaturene føltes...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Eller så kan man vente på Razer's Tarantula. Det ser meget bra ut, Razer lager jo gode datamuser, så det kan jo være at tastaturet blir like bra som de. Men det er bare å vente å se.

Lenke til kommentar
Eller så kan man vente på Razer's Tarantula. Det ser meget bra ut, Razer lager jo gode datamuser, så det kan jo være at tastaturet blir like bra som de. Men det er bare å vente å se.

6692574[/snapback]

Hva er det som er så bra med Tarantula, da? Det ser jo nesten helt likt ut et vanlig tastatur...

Lenke til kommentar

vel, selv bruker jeg saitek eclipse og trives bra med det, har anbefalt det til andre spillere også, og de ble fornøyd.

 

Er det noe fancy på det? nei, men er gode knapper og bra kvalitet og det er det som teller når man spiller, trenger ikke 140 xtra knapper som er formet rart.

Hvis du ikke liker lyset i tastene, så er det bare å skru de av. eclipse 2 er vel rett rundt hjørnet også tror jeg.

Lenke til kommentar
Jeg bruker tastaturet som fulgte med min Dell-PC, og er kjempefornøyd med det.

Hvorfor bruke masse penger på et tastatur når mitt funker helt perfekt.

6693799[/snapback]

Vel, jeg er til tider irritert over at jeg må flytte hånden så mye vekk fra de kjære WASD-tastene for å benytte meg av andre kommandoer, og Fang retter jo litt på det.

Lenke til kommentar
Jeg har hørt at Zboardene er av dårlig kvalitet. Har lest en del tester som mener det samme.

6693932[/snapback]

 

spørs om det som det snakkes om ikker er gaming keyboard serien. altså dem med utbyttbare taster. For det er virkelig møkk.. Men ett keyboard med faste taster blir litt annerledes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...