Gå til innhold

Hvordan handler dere over nettet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må rett og slett si at jeg har begynt å bruke en litt dyrere butikk i nærheten (startit, som jeg brukte mer før når de var blandt landets billigste)

 

Enkelt og greit grunnet litt leie episoder på et par webshopper. På Startit har jeg aldri hatt problemer med å få hjelp til hva det skulle være, og prisavslag gir de uansett hvis de har sett deg før :smile:

 

På nettet er det psdata, microplex og databutikken jeg bruker. Når OBS Mariero i stavanger hadde samarbeid med microplex var jeg i den syvende himmel. Helt genialt! Synd at imaget til microplex`s produkter ikke "passet inn" på OBS, og at de måtte legge ned samarbeidet. :sad:

 

Databutikken brukes når jeg skal bestille mye. Det blir noen kroner å spare da. Dessuten har jeg enda ikke hatt problemer med dem (selv om jeg ser flere som ikke er fornøyd)

 

Jeg handler også på hcselectronics.no og hammar.no så vi kan godt si at jeg har et godt forhold til online shopping.

om ikke lenge ryker det nok en bestilling til http://www.maplin.co.uk også! Det er clas ohlson opphøyd i åttende potens med turbo! De har alt! Får se hvordan det går...

 

DVD`er handles oftest på butikk, men i den senere tid oftere på nett. http://www.dvdsoon.com har jeg bestilt et par filmer på, men dama liker lite at det ikke er norsk tekst på filmene, så det blir vel stopp på det :sad:

Lenke til kommentar

Tja, jeg er sånn halvveis trofast. Jeg handler ikke hos bedrifter som kan virke useriøse pga dårlige salgsvilkår (jeg leser ALLTID betingelsene første gang jeg handler i en ny butikk), dårlig design på webshop eller dårlig rykte.

 

Databutikken, ITbutikken, PS Data, Komplett og Multicom utgjør sammen alle de butikkene jeg trenger. Dette er butikker jeg oppfatter som seriøse selv om skrekkhistoriene (spesielt om returer til itbutikken noe som har ført til at jeg sjeldnere bruker den sjappa nå) finnes.

 

Disse butikkene har ikke bare bra utvalg, de er også billigst. Det finnes riktignok muligheter for å spare noen ytterst få kroner en sjelden gang, men jeg gidder ikke bestille fra en ny butikk pga 30kr.

 

PS Data er min favoritt blandt disse butikkene jeg bruker, de har greit utvalg og meget hyggelige priser + at de har veldig billig frakt takket være visa :smile: Av denne grunnen så velger jeg PS om det kun er noen få kroner som skiller PS fra de andre i "toplista" mi.

 

Av "spesialutstyr" til PCen så er det utelukkende fra 3dfxcol og microplex jeg kjøper :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-22 11:13, skrev Gabriel Shear:

Er dere trofaste med en webshop, eller handler dere hvor det er billigst? Vist dere er trofaste med en webshop kom gjerne med hvilken webshop.



 

http://www.flexi-data.no Mest fordi jeg bor i Bergen og slipper frakt. +god kundeservice

 

http://www.microplex.no Når jeg skal ha ting de ikke har på flexi, f.eks case modding ting :smile:

Lenke til kommentar

Ser at ingen her nevner mpx.no. Det er en meget bra butikk med gode priser. De sender raskt ut, og man kan betale med visa, som gir lavere fraktutgifter. Har hatt en retursak med dem, der de pakket feil. De sendte ut ny vare samme dag som jeg ringte dem, som express pakke uten at jeg ba om det. Hadde pakken dagen etter. Meget bra! Og nei, jeg jobber ikke på mpx og kjenner heller ingen som gjør det. Synes bare det er en bra butikk som fortjener litt skryt.

 

Har også handlet en del på psdata og komplett, bra sjapper det og.

Lenke til kommentar

Bruker for tiden kun flexi-data når det gjelder kjøp av datautstyr. Lave priser kombinert med mulighet for å hente varene selv i butikken her i Bergen (fortsatt til web-shop pris) der grunnen til det. Dette er interessant både fordi man slipper å betale for frakt og dessuten kan en møte opp personlig og skjelle ut noen om det skulle være problemer :smile: ...

Lenke til kommentar

Er ikke trofast, det ville vært å være direkte dumsnill i dagens Norge. Jeg bruker Komplett, Multicom, PSdata, Microplex, alt ettersom. Utenlandske webshops jeg bruker er bl.a. Amazon.co.uk, play.com og DVDboxoffice.com.

 

Jeg har erfaring med retursaker hos Komplett og Play.com, begge ordnet opp på en bra måte.

Lenke til kommentar

Jeg handler 'overalt', men som så mange andre her, er det kroken på døra hvis de roter for mye og er plundrete m.h.t. retur.

 

Driver akkurat og fikser en gammel PC for en kamerat ( han har aldri åpna en bios ), kjøpt ferdig hos Multicom i 98': et QDI hovedkort med LX-chipsett og PII400 og PC100 ram: har i 4 år gått default på 68 x 3 = 204 MHz ! ( nå har jeg oppdatert bios og kjører 83 x 4 = 332 i det minste, men altså fremdeles underklokka )

 

Jeg mener det er bortimot svindel når de bygger sånt for ukyndige folk - gammel sak, men ikke desto mindre et poeng ?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...