dynamittharry Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 topicen sier det meste Lenke til kommentar
CustomTP Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 6-8min husk å lag små hull i eggeskallet (2er nok)... Lenke til kommentar
dynamittharry Skrevet 10. august 2006 Forfatter Del Skrevet 10. august 2006 6-8min husk å lag små hull i eggeskallet (2er nok)... 6649017[/snapback] ok takk for all hjelp Lenke til kommentar
iMono Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Et hull er nok, i alle sammenhenger... Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 når vannet begynner å koke trekker du kasserolln av plata i ca 10 sek, da synker tempen med noen grader. legg egget oppi uten å stikke hull på det. la egget ligge dær i kanskej 2 sek og sett det på plata igjen. da slipper man å stikke hull samt egget sprekker ikke. Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 10. august 2006 Del Skrevet 10. august 2006 Pleier å legge egget i vannet før vannet har starta å koke. Legger egget og vannet i gryta samtidig og koker i 5-6 min for bløtkokt og 7-8 for hardkokt. Hvis egget sprekker, ha litt salt i vannet, det stopper "blødningen". Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå