Gå til innhold

håndkle med piss


phony

Anbefalte innlegg

Brukte et håndkle på å tørke opp etter at en 17 år gammel jente pisset på gulvet mitt i fylla. :dribble: Hva f*** gjør jeg med håndkle nå?? Any ideas? :hmm: må finne på noe kødd!

 

Tenkte å sende det i posten eller noe...

Endret av phony
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har det ikke slått deg at det finnes noe så fint som vaskemaskin?

Vask den så er den så god som ny.

Handler jo ikke om at den er full av dødelig ebola, bare vanlig urin, mest sansynleg veldig uttynnet ettersom det har vært mye alkohol inne i bildet.

Endret av perpyro
Lenke til kommentar

Dersom du er en ekstrem drittsekk, drar du til hennes skole første skoledag, og heiser håndkleet opp i flaggstanga og roper "JENTE NAVN PISSET PÅ GULVET HER ER PISSET!".

 

Denne planen har et par problemer. For det første opptrer du som en komplett idiot, og vil få rare blikk resten av året. Og dessuten vil du være et rasshull mot jenta. Dette siste syns jeg er viktigere, mulig du ikke syns det.

 

Dersom du er et menneske med omtanke for andre, kan du vaske håndkleet, eller eventuelt kaste det eller brenne det om du ikke føler deg komfortabelt med det.

 

Anything else?

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147
Brukte et håndkle på å tørke opp etter at en 17 år gammel jente pisset på gulvet mitt i fylla. :dribble:  Hva f*** gjør jeg med håndkle nå?? Any ideas? :hmm: må finne på noe kødd!

 

Tenkte å sende det i posten eller noe...

6618828[/snapback]

 

God ide! Gå å heng deg!! :w00t:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...