Gå til innhold

Bør Cannabis legaliseres??


Odden

Anbefalte innlegg

Jeg er av den oppfattningen at Cannabis bør legaliseres. dette er pga at selve planten har et utrolig stort bruksområde.

Hamp kan brukest til klær, mat, papir osv.

når det gjelder rusen som cannabis gir så er jeg av den oppfatningen at de to rusmiddelene vi har i norge er for få. vi har nikotin og etanol, begge to som er helseskadelige. THC er det stoffet som gir rusen i cannabis. og cannabis i seg selv er akseptert som et legemiddel i en rekke land. det blir brukt som medisin mot hodepine, leddgikt osv.

 

jeg sier ikke at cannabis er helt trygt og at en ikke kan bli psyko av det, men i følge de fleste skikkelige forskningsrapporter så er cannabis det minst skadelige rusmiddelet som finnes.

 

men uansett så vil jeg ha deres meninger om dere vil legalisere cannabis eller om dere vil ha forbudet enda.

 

btw: selv om jeg mener at cannabis skal bli legalisert, så betyr ikke det at jeg røyker cannabis

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenk litt over det.

 

Viss det blir legalisert som legemiddel vill det naturligvis bli veldig mye lettere og få tak i, uten tvil. Altså man må bare "hooke up" med noen "bad guys" som befinner seg i det miljøet og kansje skaffe det via dem, og da er også veien kortere til være rusmidler.

 

Viss du derimot legaliserer det som et rusmiddel også vill det være veldig lett og få tak i, men da vil sannsynligvis norkotikamiljøet bli værre (som i og for seg er en dum ting9 det vil føre til at færre blir rekruttert...

 

:smile:Vansklig å si:)

Lenke til kommentar

tja, ingenting er ufarlig. selv mat kan ta livet av deg. men til total legalisering er jeg for. pga at viss det blir et lovlig rusmiddel så forsvinner mange av de som prøver det fordi det er ulovlig.

 

jeg regner med at det blir en økning de første årene viss stoffet blir legalisert, men så kommer det til å stagnere for så å synke.

 

for å si det sånn, jeg er ****meg mer redd for å møte på en nisse som ha proppet seg full av all mulig syntetisk dritt enn en som bare har hatt i seg cannabis.

cannabismannen er på jakt etter snop, men det ekte dophue kan en aldri vite med.

Lenke til kommentar

Selvsagt skal dere ruse dere på hamp!!!

tror dere jeg hadde laget det hvis jeg hadde visst at dere skulle bruke det som politisk pressmiddel?

det var ment som rusmiddel, men noen politikere i usa fant ut at ved å kriminalisere hamp, kunne de arrestere de fargete for narkotikamisbruk, og således holde dem nede. det samme skjedde her i norge på 70 tallet, hamp ble et politisk pressmiddel ovenfor hippiene, som de etablerte kapitalistene trengte er pressmiddel mot. røyk hasj og pot, det gjør jeg :grin:

Lenke til kommentar

Det er så lame å tro att cannabis og hamp er den samme planten, det er som å tro att de valmuene du har i hagen er akkurat de samme som du lager opium av. De er i den samme familien, men er ikke den samme planten.

Hvorfor hamp er forbudt vet ikke jeg, men hvorfor cannabis er forbudt sier seg selv. Man kan ikke komme å si att det ikke er farligere en sprit og tobakk for det er det. For mange er det første skritt på veien til hardere stoffer, og selv om en greier å holde seg på den smale hasj sti så vil ikke ettervirkningene vente på seg. Den første ettervirkningen er sløvhet og etterhvert har man mistet så mange hjerneceller at de enkleste matte oppgavene kan virke som de vanskligste tredjegrads ligninger. Nei Ban Cannabis :evil:

Lenke til kommentar

djslayer: greitt nok det at mange begynner med hardere stoffer, men viss det blir legalisert så må en tenke på litt andre ting. cannabis er et såpass mildt stoff i forhold til andre narkotiske stoffer at terskelen er ikke stor for å prøve og bryte loven som en protest mot samfunnet. men viss det blir hardere stoffer som er grensen så er det en annen sak.

 

og når du nevner skadevirkningene fra cannabis. ikke glemm skadevirkningene fra alkohol eller nikotin da?

 

og når sier skadevirkningene så kommer ikke de av en joint en gang i blant, men at en røyker hver dag. samme problemet er det med alkohol. det dreper deg ikke viss du drikker med måte, men drikker du hver dag så sliter du.

 

det er ikke alle som bruker hasj som røyker hver dag. mange som røyker en gang i blant... og jeg sa ikke at ikke det var helseskadelig, det skrev jeg også. ALT du har i deg kan drepe deg. mat, mann, brus og så videre.

 

men jeg skal respektere din mening.

Lenke til kommentar

ok, hvor mange ganger må jeg si det. har aldri sagt det er ufarlig. jeg sier det er mindre farlig en det meste.

fakta1. avhengighet. ingen fysisk avhengighet, bare psykisk

fakta2. tester i simulatorer viser at folk som har røyket hasj er mer trygge i trafikken enn de som har brukt andre ting.(faktisk mer trygge enn de som er edru også pga at alle intrykk blir forsterket.)

fakta3. cannabis er et smertestillendes stoff som har relativt små bivirkninger i forhold til andre stoff.(bivirkningene viser seg etter stort bruk)

 

myte1. en kan få kreft av cannabis.. feil, en kan få kreft av tobakken en blander cannabis med

myte2. alle som begynner med cannabis blir narkomane.. feil, en kan bruke cannabis på samme måte som en tar en øl.

myte3. bare sosiale utskudd tar cannabis.. feil det er folk fra alle sosiale rangstiger, lærere politi osv

Lenke til kommentar

Odden: du glemte fakta 4 nemlig man blir stokk dum av hasj, noe jeg fikk bevis på når jeg skulle lede en gjeng til å forskale ett fundament og jeg ber en person til å kappe ned ett bord på 5 cm og fyren måler opp 5 tommer og skal til å kappe. Heldigvis oppdager jeg det og får stoppet personen. Det viste seg ved en senere anlednig att han var ganske glad i å røke hasj. Har også flere slike grimme eksempler på hvordan hasj fungerer på hjernen, men det ville ta flere sider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...