Gå til innhold

Telenor kort og kontant


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser at telenor har fått et nytt kontant abonement som heter kort og kontant. Det som jeg kan se er forskjellig er at de har mye lavere ringepriser samtidig som oppstarts kostnaden er 10 øre dyrere. Er det noen andre bakdeler med dette?

6565347[/snapback]

Ingen bakdeler eller skjulte ting. Dette er bare en standard melke kua ting. Telenor må tilpasse seg konkurrentene, men sier ikke fra til sine djuice kontant eller ring kontant at de har lansert et nytt og bedre kontant kort

Lenke til kommentar
Telenor må tilpasse seg konkurrentene, men sier ikke fra til sine djuice kontant eller ring kontant at de har lansert et nytt og bedre kontant kort

6567175[/snapback]

 

Det er ikke sant. Kameraten min hadde RingKontant, og han blei automatisk overført til Kort&Kontant av Telenor. Regner med at han ikke er den eneste....

Lenke til kommentar

Jeg fikk spørsmålet da jeg selv kontaktet kundeservice pga noen innstillinger.. De sa "Ser forresten at du har djuice kontant.. har du hørt om nye kort å kontant? billigere osv.." etter litt snakk ble jeg overbevist ;P hehe.. han sa også.. "det er jo mye billigere.. alle med kontantkort burde egentlig bli "tvangsflytta" til kort å kontant"

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Jeg hadde djuice kontant.. Joda, telenor ringte de.. først ville de flytte meg til kort og kontant.. men da jeg sa neitakk, det er for dyrt, jeg vil heller portere meg til en billigere leverandør, desverre.. Så la hun damen på. :p Etter noen dager ringte de tilbake for å tilby meg gratis bruk av djuice control i seks måneder istedet.. da hadde jeg alt meldt portering.. hehe. :)

Lenke til kommentar

det er ikke desverre ikke lovt til å flytte over/ endre kunders tjenester/abonnement uten deres samtykke, så det er ikke så veldig merkelig at de som har gamel type kontant kort ikke blir flyttet over til den nye typen.

 

forskjellen mellom ringkontant/djuice kontant og kort og kontant/ djuice cash, er en halvering av ringeprisen, og en endring av navn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...