RastaXP Skrevet 27. juli 2006 Del Skrevet 27. juli 2006 Var i donald en gang, husker ikke så godt. Men trur man skal kutte opp en rå potet i mange veldig tynne skiver og putte dem i en langpanne. Trur du skal smøre langpanna med litt olje. Stek dem på høy varme kort 6556377[/snapback] Det der har jeg prøvd en gang for mange år siden. Det hadde rimelig bra konsistens, med tanke på sprøhet, men de ble så oljete. I tilleg til at jeg tror valget av potet har mye og si. Tror det hadde blitt en litt mer "potetgull smak" om man hadde brukt søt-potet istedenfor. Lenke til kommentar
Simen1 Skrevet 27. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 27. juli 2006 Søtpoteten er jo noe spesiell. Er ganske sikker på at jeg aldri har smakt potetgull laget av den sorten. Jeg fant en god side om potetsorter her. Lenke til kommentar
Akidon Skrevet 27. juli 2006 Del Skrevet 27. juli 2006 Cherie må jo vere det vi er ute etter... Kan må få denne i vanlige butikker? Lenke til kommentar
Andreasfe Skrevet 28. juli 2006 Del Skrevet 28. juli 2006 Dette høres spennende ut. Kanskje jeg prøver, selvom jeg tviler. Så mye stress for noen få flak med chips. Ære være potetchipsposene i butikken Lenke til kommentar
Gjest Yoshi Skrevet 28. juli 2006 Del Skrevet 28. juli 2006 Funker vel å bruke ostehøvel til oppskiving av poteter. Ser for meg opphøvling av poteter (med eller uten skall, alt etter smak og behag) og så krydring, steking i olje/eventuelt frityr. Hadde vært bra å prøve en gang. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå