Gå til innhold

Tråden for aktive kaffedrikkere!


Når jeg er på kafé, bestiller jeg oftest en  

1 109 stemmer

  1. 1. Når jeg er på kafé, bestiller jeg oftest en

    • "Espresso"
      123
    • Cappuccino
      139
    • Café au lait
      18
    • Café Latte
      121
    • Café creme
      4
    • Americano
      111
    • Caffé Macchiato
      18
    • Caffé mocha
      108
    • Caffé Ristoretto
      2
    • Caffé Corretto
      3
    • Ordinær filterkaffe
      348
    • Presskanne
      71
    • Annet (gjerne spesifiser type i tråden)
      47


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For dere som er i Oslo; Kaffebrenneriet arrangerer "Den Store Kaffedagen" i dag! Sikkert masse godt på menyen og gratis kaffe rundt om. Heldiggriser!

Hos Kaffebrenneriet i Grønlandsleiret 32 var det i ettermiddag gratis tapas (brød, skinke, ost, pesto og smør), kaker, kaffe, cupping, m.m.

Flott arrangement. :)

Lenke til kommentar

Jeg foretrekker å bruke espressomaskinen på tradisjonelt vis. Jeg stoler heller på ekspertisen til en produsent av espressomaskiner med mange års kompetanse, fremfor små foretak med sære modifikasjoner av andres verk.

 

Etter å ha brukt VST-filteret i en ukes tid nå, er jeg faktisk skeptisk til om jeg liker det.

 

Den flate bunnen og større omkretsen i filteret, gjør at kaffen bare renner ut kjempefort. Til tross for at jeg har stilt opp kverningsgraden to hakk. Du kan bare glemme 20 sekunders bryggetid. Den fyller en halv cappucinokopp på få sekunder.

 

Jeg syns heller ikke man vinner så mye på smaken. Jeg skal prøve å stille opp kverningsgraden enda mer. Men jeg er allerede på 10. Til tross for at Temperato anbefalte 8 som ideell for espresso.

Lenke til kommentar

Jeg foretrekker å bruke espressomaskinen på tradisjonelt vis. Jeg stoler heller på ekspertisen til en produsent av espressomaskiner med mange års kompetanse, fremfor små foretak med sære modifikasjoner av andres verk....<snipp>

 

Rancilio har en egen naken bajonette. Gull verdt i mine øyne.

 

jeg syns heller ikke man vinner så mye på smaken. Jeg skal prøve å stille opp kverningsgraden enda mer. Men jeg er allerede på 10. Til tross for at Temperato anbefalte 8 som ideell for espresso.....<snipp>

 

Bruker ikke du en rocky kvern? Når kaffen kommer for rast igjennom så maler du vel finere? Jeg ligger selv nærmere 5 på min rocky.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...