Gå til innhold

Er sortsvidde pølser veldig farlig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
All grillmat inneholder acrylamider, brent grillmat inneholder enda mer. Acrylamider kan være kreftfremkallende. Du kan kanskje sammenligne den svidde pølsa di med et intimt samleie med en mobiltelefon.

6535849[/snapback]

Men de er fortsatt ikke sikre på om Acrylamider er kreftfremkallende.

Men uansett om man forutsetter at de er det så ville jeg anta at du trenger å spise veldig mange brente pølser før det slår til.

Lenke til kommentar

Word :) Så en gang i blandt må man få lov til å skeie ut, og la pølsene stå litt over tiden på grillen :D

 

Og som han like ovenfor sa; pølser med litt farge smaker faktisk bedre. Er ikke meg i mot om det er noen svarte flekker på bratwursten

Endret av Mojo Pin
Lenke til kommentar
Konge-topic! Soya-pølsene mine blir aldri sortsvidde, så test en slik neste gang du fyrer opp grillen  :thumbup:

6539944[/snapback]

Vegetarianer?

Meningen med pølser er jo at det skal være kjøtt i dem :D

6541113[/snapback]

 

Ja til begge spørsmål. Men soya-dogs er ikke så verst det heller. Har liksom glemt hvordan pølser smaker nå.

Lenke til kommentar
Hei, Mamma sier at hvis man spiser en sortsvidd pølse kan man likegodt ta seg en sigg siden det er så mye dritt på det  :hmm:

Er det så farlig?

Opplys meg  :thumbup:

6534978[/snapback]

Det er bedre en ikke svidde pølser. Når du har svidd pølsa har du også svidd alle bakteriene. Og pølsa kan ikke bli mer desinfisert. Bare spis.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...