Sidious Skrevet 22. juli 2006 Del Skrevet 22. juli 2006 Ah, endelig en tråd etter min smak! Jeg er faktisk en av de som liker å grille pølser til de blir litt svart. Jeg synes rett og slett de er bedre da. Ikke helt kullsvart da, men litt farge skader da ikke. Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 22. juli 2006 Del Skrevet 22. juli 2006 All grillmat inneholder acrylamider, brent grillmat inneholder enda mer. Acrylamider kan være kreftfremkallende. Du kan kanskje sammenligne den svidde pølsa di med et intimt samleie med en mobiltelefon. 6535849[/snapback] Men de er fortsatt ikke sikre på om Acrylamider er kreftfremkallende. Men uansett om man forutsetter at de er det så ville jeg anta at du trenger å spise veldig mange brente pølser før det slår til. Lenke til kommentar
Mojo Pin Skrevet 22. juli 2006 Del Skrevet 22. juli 2006 (endret) Word Så en gang i blandt må man få lov til å skeie ut, og la pølsene stå litt over tiden på grillen Og som han like ovenfor sa; pølser med litt farge smaker faktisk bedre. Er ikke meg i mot om det er noen svarte flekker på bratwursten Endret 22. juli 2006 av Mojo Pin Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 23. juli 2006 Del Skrevet 23. juli 2006 Konge-topic! Soya-pølsene mine blir aldri sortsvidde, så test en slik neste gang du fyrer opp grillen Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 23. juli 2006 Del Skrevet 23. juli 2006 Konge-topic! Soya-pølsene mine blir aldri sortsvidde, så test en slik neste gang du fyrer opp grillen 6539944[/snapback] Vegetarianer? Meningen med pølser er jo at det skal være kjøtt i dem Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 23. juli 2006 Del Skrevet 23. juli 2006 Konge-topic! Soya-pølsene mine blir aldri sortsvidde, så test en slik neste gang du fyrer opp grillen 6539944[/snapback] Vegetarianer? Meningen med pølser er jo at det skal være kjøtt i dem 6541113[/snapback] Ja til begge spørsmål. Men soya-dogs er ikke så verst det heller. Har liksom glemt hvordan pølser smaker nå. Lenke til kommentar
Lightningwolf Skrevet 23. juli 2006 Del Skrevet 23. juli 2006 Hei, Mamma sier at hvis man spiser en sortsvidd pølse kan man likegodt ta seg en sigg siden det er så mye dritt på det Er det så farlig? Opplys meg 6534978[/snapback] Det er bedre en ikke svidde pølser. Når du har svidd pølsa har du også svidd alle bakteriene. Og pølsa kan ikke bli mer desinfisert. Bare spis. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå