Gå til innhold

Den sunne slanketråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-Axby2kEH

Oppi alt dette er det viktig å huske hva som er viktigst for forbrenningen - mosjon :) Alt ved siden av er jo bare ekstra bonuser som gjør det marginalt bedre.

 

Databamse: Prøv chili, det setter opp forbrenningen, men pass på magen din! Fins en del piller solgt på helsekostforretninger som inneholder stoffer som skal sette opp forbrenninen også, men jeg tror ikke det er så mye av det som har noe for seg.

Endret av Slettet-Axby2kEH
Lenke til kommentar

Gratulerer med resultatet, Isbilen, er ingenting som er så morro som å se fremgang!

 

Kan ikke klage selv heller. Satt inn en post søndag 3. september hvor jeg var kjempeglad for å komme under 100 kg. Det er nå 5 uker senere, og dette er resultatet:

 

7,8 kg på fem uker syns jeg er litt mye, er redd det går en del muskelmasse i tillegg til fett. Begge bildene er tatt om morgenen før væske/mat-inntak, etter toalettbesøk. Da jeg er 187 cm høy, er målet mitt å nå 87 kg. Vi får se hvordan det går nå som det blir surt og kaldt å gå turer ute, kombinert med at de siste kiloene skal være de verste.

 

Jeg har definitivt lært mye om meg selv denne sommeren og høsten, og sitter igjen med en vond etterpåklokskap med tanke på hvorfor jeg ikke begynte å slanke meg før vektnåla nådde 118 kg. Under hele oppveksten hadde vi alltid noen nabokjerringer (i middels store størrelser) som konstant klaget over vekten, hvordan den siste slankekuren heller ikke hadde gitt forventede resultater, og hvordan de hadde prøvd "alt" uten at det hjalp nevneverdig. Dette ga meg troen på at slanking var et umulighetstiltak, noe fånyttes som ihvertfall ikke jeg kom til å klare. Det at jeg sjelden så nevnte damer uten en sjokolade i hånden, er noe jeg ikke har tenkt så mye over før nå. Folk må få trykke i seg det de vil, uansett hvilken størrelse de er, gleden over god mat syns jeg ikke samfunnets normer og ideal om en perfekt kropp skal få frarøve noen, men jeg tåler ikke lenger sutring over at "ingenting virker på meg, jeg har prøvd alt". Er man god og rund og glad i mat, må man ta konsekvensen av dette og enten trene mye eller godta å være stor. Trøstespising kombinert med sutring virker IKKE, noe svært mange av tidligere naboer later til å tro.

Endret av JacEr
Lenke til kommentar

@ Jacer: Tommelfingerregelen er at hvis man går ned med mer enn 1kg pr. uke så taper man også en del muskelmasse på veien. Hvis du er redd for å tape muskelmasse så burde du kanskje vurdere styrketrening. Du kan ikke forvente å bli så mye sterkere mens du slanker deg, med mindre du er veldig svak fra før av. Men du minsker i alle fall muligheten for tap av muskelmasse. Videre er styrketrening veldig effektivt når det gjelder forbrenning av kalorier, så der slår man jo to fluer i en smekk. Dessuten forbrenner man mer kalorier mens man hviler hvis man har mer muskler på kroppen.

Endret av geir_er_1337
Lenke til kommentar

Gått ned alt for mye siden fredag. Syk, sovet fra midt på kvelden på fredag frem til søndag morgen, spist _alt_ for lite (ikke noe fra midt på fredag til midt på søndag, så noen brødskiver på søndag og tre i dag). Nå gleder jeg meg til å komme i rutine igjen og få spist meg opp i dag, så jeg kan planlegge et normalt kosthold igjen. Kjipt med slikt, men når jeg har tømt tarmene får jeg vel hvertfall bedre næringsopptak, for å se den lyse siden av saken.

 

Også ganske godt å sove to timer nå i natt, og så være lys våken dagen etter.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Er det mulig at jeg har gått ned 1,5 kg på en uke, bare ved å kutte ut sukker?

7122260[/snapback]

Det spørs helt på inntaket du hadde fra før, og hva du mener med "å kutte ut sukker". Du må huske på at det kan ha vært svingninger i målingene fordi du har mer/mindre vann i kroppen e.l., så det er ikke så lett å stole helt på slike målinger. Det er nok allikevel fullt mulig med de 1,5 kiloene, selv om det hørtes ut som at det var en god del.

Lenke til kommentar
Da har jeg holdt på i ca en mnd med slankinga, og har gått ned 4,5 kg

 

Høres ikke så mye ut, men så har jeg ikke så veldig mye å ta av lengre heller  :)

 

I dag veide jeg 63,5 kg

 

Fremdeles usikker på om jeg skal stoppe og si meg fornøyd på 62kg , eller om jeg skal våge meg ned på 59

7123833[/snapback]

Hvor høy er du? :)

Lenke til kommentar
Faktisk, to stk som er like høye og veier det samme kan se vidt forskjellige ut. Det er viktigere å se hvordan man tar seg ut foran speilen (om man bryr seg om det), og å se på fett-%.

7124477[/snapback]

Det vet jeg. Men er jo en viss forskjell å være 1.85 og 1,55 f.eks

7124565[/snapback]

Ja selvsagt. Jeg tror forresten hun er 1.66 (eller var det noen andre :hmm: ).

Lenke til kommentar

Da har jeg gått ned hele 0,6 kilo. Hvorfor går jeg så sakte ned? Tidligere sa dere at jeg spiste for lite til å ha høy forbrenning, nå spiser jeg jo rundt to måltider om dagen og burde ha fått igang forbrenningen i hvert fall litt.

 

*frustrert*

 

Virker som samme hva jeg gjør, så går jeg ikke ned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...