Gå til innhold

Trenger kyndig hjelp til Motor/el. *Betaler*


Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg en Nordkapp 22 fots båt med en Volvo Penta 170 hesters motor, bensin.

 

Da instrumet panel er skadet av en mindre brann, og tenningsnøkkel ikke kunne brukes så ble båten startet med å koble 2 av tenings ledningen (er 5 ledniger der som går i 3 eller 4 koblings punkter).

 

Båten startet fint, gikk greit før den uten varsel stoppet etter 15-20 min.

 

Nå klikker det bare fra startmotor/eller i nærligende område når jeg prøver og få start. Har prøvd å bytte mellom forskjellge batterier, men hjelper ikke så det er ikke i mangel av strøm.

 

Har nå koblet fra startmotor og prøvd å sette strøm på denne direkte uten at det skjer noe!

 

Er ikke noe motor kyndig fyr utover det vanlige..

 

Skal gå og få sjekket/målt startmotor i morgen. Kan dette være et resutat av at jeg har korsluttet disse 2 lednigene i tenning? Lednigene måtte være sammen sluttet, dro jeg dem fra så stoppet motoren. Siste gangen så lot jeg dem bare være sammentvinnet mens motoren gikk helt fint i som sagt 15-20 min. Kan jeg ha "brent" noe i startmotoren?

 

 

 

*Om det er noen i Haugesunds område eller omeng som kan hjepe, så vil jeg betale rimlig bra! Tror ikke dette er en stor jobb for kyndige... *

 

Haster litt med å få ting i orden da jeg ligger ved lånt kai, og ellers ønsker å bruke båten mens det er feire... ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, har skiftet starter nå og fixet tenning så da funket det fint.

 

Men nå har jeg problemer med at motoren går/gikk varm, og fikk ikke skikklig kjøling. Er vel termostat, impelier, vannpume eller noe i den duren som sikkert er noe gæli med! Nå smeller den også rimlig kraftig når jeg skal prøve å starte den... Håper bare den ikke har gått så varm at motoren har fått seg en knekk..

 

 

Skal få meg noen kvalifiserte til å se på den snart. Og da det er uaktulet og gå på overprisete marine verksted som tar 700-800,- pr. arbeidstime ++ så skal jeg nå rykke inn en annonse i lokalavisen og se om det er noen som kan hjelpe til mer "normal" pris... Må være en fin liten jobb for en student/ungdom eller pensjonist som kan motor (volvo penta..) og vil tjene noen kroner... ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...