KissaMcDuck Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (Hvor er mat-delen av forumet når man trenger den) Hei, spiste noe kruttsterk mat, det brenner i munnen. Hva bør jeg gjøre? Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Prøv med melk. Det nøytraliserer i hvert fall syrer, men jeg har hørt noe om at det fungerer inntil sterk mat og. Eller noe. Verdt et forsøk. Lenke til kommentar
Inaktiv bruker 2 Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ja, melk skal funke bra har jeg hørt. Lenke til kommentar
aurstad Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ja, melk fungerer litt.. Men enda bedre er rømme. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Gjør som i Dum og Dummere! Ketchup og Sennep Lenke til kommentar
MrLee Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ingefær brukes til sushi for å rense smaksløkene mellom hver bit. Usikker på hvordan det funker med sterkere mat da. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 I følge Brainiacs er melk det beste. Det er egentlig ganske logisk da melk er temmelig basisk. Lenke til kommentar
Dragon Hunter Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 1. Ta det som en mann. 2. Bruk melk, melk demper styrken på maten, til sammenligning gjør ikke vann annet enn å spre den. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Har hørt at banan skal hjelpe ganske bra det også. Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 17. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2006 Takk for tips, men har ingenting av de nevnte tingene.. Det ga seg tilslutt tho, takk gud for det Lenke til kommentar
Heilage Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Toert broed er en klar vinner. Det noeytraliserer iallefall chili. Lenke til kommentar
Tuttebobo Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Rømme og ketshup funker fett! Lenke til kommentar
b-real Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Sjokolade. Jeg kødder ikke en gang. Sjokolade. Lenke til kommentar
Carl M Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Mye av det som gjør maten sterk(virkestoffet i chili f.eks) er fettløselig. Så melkeprodukter funker i motsetning til mye annet, yoghurt/melk/smør/whatever, tror iskrem skal funke bra det og. Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Takk for tips, men har ingenting av de nevnte tingene.. Det ga seg tilslutt tho, takk gud for det 6507043[/snapback] Hva spiste du egentlig? Lenke til kommentar
Ol'H Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (endret) Sterk mat alla Chili = Syre, ergo trenger du en base. Melk og banan er vel enklest. Å nei; selv om Plumbo er en base(?) skal du ikke bruke det. Endret 17. juli 2006 av Hyrlen Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 17. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2006 Takk for tips, men har ingenting av de nevnte tingene.. Det ga seg tilslutt tho, takk gud for det 6507043[/snapback] Hva spiste du egentlig? 6507597[/snapback] Kjæresten min lagde noe mexikansk greier, god dose sterk salsa og tabasco, og jeg tålte vell mindre enn hva hun trodde.. Lenke til kommentar
Snublefot Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Hos meg har melk funket ganske bra. Vet ikke hvorfor, men pleier å hjelpe. Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 17. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2006 Synd jeg hater melk. Ett par hekto oboy gjør vel susen neste gang flammene står utav kjeften min Lenke til kommentar
Ni kon Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Sukker gjør susen Ellers spiser man brød til sterk mat for å nøytralisere litt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå