Deadringer Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 3:1 forhold mellom Tyrkisk pepper og rustne spiker 6500072[/snapback] Gud, det hørtes digg ut! Lenke til kommentar
andesam Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 syntes fisherman er bedre egentlig. føler hot 'n sweet er litt fjortissfyll.. Lenke til kommentar
Eksos Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Seige greier, ikke putt det i håret. Lenke til kommentar
andesam Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 noe sier meg at du snakker av erfaring. :!: Lenke til kommentar
b0berg Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 syntes fisherman er bedre egentlig. føler hot 'n sweet er litt fjortissfyll.. 6502363[/snapback] Bruker man fishermans friend isteden for tyrkisk pepper da? Lenke til kommentar
shadow_ Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 syntes fisherman er bedre egentlig. føler hot 'n sweet er litt fjortissfyll.. 6502363[/snapback] Bruker man fishermans friend isteden for tyrkisk pepper da? 6503717[/snapback] Jepp Egentlig så kan man lage alle slags shots på denne måten. Bare å ta favoritdropset og blande i vei Selv har jeg vært borti tyrker, fisherman, kongen av danmark, smurf, doc, kamfer og mentos.. Skal dog nevnes at ikke alle er like gode. Selv lager jeg en del tyrker, og jeg bruker da følgende fremgangsmåte: Ta en halvflaske vodka (uten smakstilsetning) og tøm inholdet over på noe annet så lenge. Knus en pose (vanlig butikk-size) tykrisk pepper med foodprosessor e.l. og tøm over i den tomme halvflaska. Fyll deretter opp med så mye av vodkaen du får plass til, og skru igjen korken. Legg deretter flaska i varmt vann en time eller to mens du av og til rister på den for å blande ut innholdet. For å få best/mest mulig smak er det en fordel å lagre flaska i kjøleskap eller fryser en uke eller to Have fun, get drunk Lenke til kommentar
Bøtta Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Jägermaister ftw! Tyrker er ikke så godt syns nå jeg, "Jäger'n" er det beste! Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Takk for oppskriften shadow_, tror jeg har smakt hjemelagd doc sprit engang. Det var mmmm_sweet. Går utifra at det kan lages på samme måte som tyrker? Lenke til kommentar
shadow_ Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Takk for oppskriften shadow_, tror jeg har smakt hjemelagd doc sprit engang. Det var mmmm_sweet. Går utifra at det kan lages på samme måte som tyrker? 6504702[/snapback] Jepp, fremgangsmåten blir mer eller mindre den samme. Det eneste som kan være litt vanskelig er å få rett mengde drops til rett mengde sprit. Er mange som har en tendens til å bruke for lite drops. Forresten; om man ikke har en foodprosessor e.l. kan man pakke dropsene i 2-3 brødposer/små plastposer og hamre løs med et kjevle eller en kjøttklubbe. Lenke til kommentar
LarsP Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 kongen av danmark 6503793[/snapback] Hahaha. Kongen av Danmark-shot. Det MÅ prøves. Lenke til kommentar
Staalkontroll Skrevet 17. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2006 kongen av danmark 6503793[/snapback] Hahaha. Kongen av Danmark-shot. Det MÅ prøves. 6505351[/snapback] Høres morsomt ut Lenke til kommentar
EpziloN Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 tyrker sluttet jeg med når jeg var 16.. Epz. Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 tyrker sluttet jeg med når jeg var 16.. Epz. 6506416[/snapback] da r du vokzn lzom Lenke til kommentar
SkyMarshall Arts Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Haha, syns det stod: "En hyllest til èn Tyrker" jeg. Noe som åpenbart var feil. Men tyrker er digg det, er alltid en trofast kompanjong med meg på fest. Jeg drekker stort sett ikke annet enn øl, hjemmebrent og sprite og tyrker. Når jeg skal ha tyrker kjøper jeg enkelt og greit den "orginale" essensen jeg får på Meny og blander riktig forhold i ei flaske med hjemmevann. Rett i frysern med den, og dagen etter har jeg en rikelig beduggende 60-70+% shotteflaske og by rundt på. Reduserer meg alltid til sikle og sjanglestadiet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå