Plomma2 Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 (endret) Hei. Jeg lager middag, så slår det meg at jeg mangler créme fraîche. Er det en mulighet for at cottage cheese eller lettrømme kan erstatte det? Det er forresten tandorichicken jeg lager. - Plomma Endret 15. juli 2006 av Plomma2 Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Lettrømmen ville jeg ikke ha blandet i, for den skiller seg ved for høy varme, det gjør ikke creme fraichen. Cottage cheesen har jeg ingen erfaring med. Lenke til kommentar
jojo123 Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Ikke cottage cheese... kanskje lett-rømme... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå