Gjest Bruker-95147 Skrevet 10. september 2006 Del Skrevet 10. september 2006 (endret) En liten Søndagstur i Torsnesmarka gav dette resultatet. Steinsoppen, og piggsoppene brukes til en soppsaus. Kantarellene stues med fløte og bacon/løk. Dette serveres sammen med skinkebiff, og Jasminris. Endret 10. september 2006 av Bruker-95147 Lenke til kommentar
Tatt av vinen Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 (endret) 6497266[/snapback] Vil man vinne så er alle midler tillatt, 6498209[/snapback] Varm en frossenpizza, gi dommerne en femtilapp hver, og seier'n er din? Endret 14. september 2006 av Leptox Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 Heisann, nok en soppbefengt post. Første bilde er dessverre utydelig, men det viser fra venstre Traktkantarell, vanlig kantarell, og sist men ikke minst Trompetkantarell. Trompetkantarell er en "konge" i soppriket, på tysk heter den "dødstrompet", og navnet kler den smukke. Neste bilde er retten som min hulde viv komponerer ut av fangsten. Den består av 3 typer kantarell, tigerreker, løk, broccoli og bacon. Smaksettes med salt (fishsauce), sukker, soyasaus, mushroomsauce og sesamolje. Snadderet serveres med Jasminris. Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 3. oktober 2006 Del Skrevet 3. oktober 2006 Det så ut som snadder ja, synd jeg ikke kan noe om sopp, så kommer nok til å drepe meg hvis jeg noen gang skal plukke sopp Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 5. desember 2006 Del Skrevet 5. desember 2006 "Tinas Mat" på NRK er en skam for vår matkulturforståelse, fordi hva i det svarte har disse linseluskokkkene fra et land hvor matkultur kan beskrives på et sigarettpapapir i beste sendetid på vårt fjernsyn å gjøre Ikveld sauset hun rundt med fersk pepper og sjokolade. Heldigvis sa hun ifra om at hun hadde null peiling på peppern, men likevel naperte hun oksefileten med et uglespy innholdende mørk sjokolade/fersk pepper, og ødela denne selvfølgelige snadderdasken. I mine mest syndige. og enda mere animerte stunder så passer ikke disse smakene sammen, annet enn hvis man har gresset på et jorde med litt vel mye fleinsopp (da kan man skule opp mot budeia som ikke har lært seg annet enn halvstikk ). Men har dere skulle hørt...De uheldige prøvekaniner...og da såklart ufyselig svenske...joda de rullet seg i ovasjoner fremfor "linsa", og bedyret med dårlig skjult vemmelse at dette var JETTEGOTT! .. Jeg hater svenske "kokker" på norsk tv Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 10. desember 2006 Del Skrevet 10. desember 2006 Er Jarmo død? Eller bare sinnsykt opptatt med å pakke inn, pakke ut, eee litt vodka...forsøke å pakke inn, pakke ut...litt mere vodka...pakke inn..se med svømmende øyne mot forumet...eee..drit i det...litt mere vodka...skal vi se hva for perkele skal pakkes inn nå? ...jo litt mere vodka...Aaa nå vet jeg! Hei kjærringhelvete, kom for svingende hit, for nå er jula berget, i hvert fall for min del, og siden jeg er julenissen så kan du bare neie Kan du komme med den Finske varianten av Kålrabistappe. Leste Viestads ufyselige variant, som medførte en tydelig spyfornemmelse hos meg. Tenk å "sødme" noe så grunnleggende kulinarisk høyaktverdig som STAPPA med ...hikst..vaniljestang Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 10. desember 2006 Forfatter Del Skrevet 10. desember 2006 Kokt inn eller laget i form? Og ja jeg lever med og av julebord nå for tiden.... Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 10. desember 2006 Del Skrevet 10. desember 2006 Kokt inn eller laget i form? Og ja jeg lever med og av julebord nå for tiden.... 7470457[/snapback] Hyggelig at du lever i beste velgående Jeg ønsker formresepten, og blir din lydige slave på neste HW-lan ved den leveringen Velvel lydig sånn som jeg definerer den! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå