Gå til innhold

Hvordan liker du pizzaen din?


eNt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hjemmelaget pizza skal være varm med Maarud hvitløksdip blandet i Tine lettrømme :p . Uten dette så er et tynt lag med Heinz ketsjup akseptabelt, men dip >>>>>>>> ketsjup.

Pizzaen synes jeg faktisk er best oppvarmet dagen etter, og da med dag-gammel dip eventuelt ketsjup. Da er pizzaen såpass fast at den kan spises uten kniv og gaffel, men også varm nok til at du får den kontrasten mellom dip og fyll :) .

Hjemmelaget består nesten alltid av mais, kyllingkjøttdeig, bacon, hermetisk champingon, løk og ost. Ellers er det godt å putte på mer kjøtt av ymse slag :p

 

Frossenpizza foretrekker jeg når den er litt myk :p . Da med ketsjup (om det er typisk skinke, paprika, ost og kanskje pepperoni) eventuelt dip (de mer avanserte), om den ikke nytes plain.

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Hjemmelaget:

 

Tykk bunn, men samtidig nokså sprø. Tomatsaus, nachos, BBQ-marinert kylling og mais. Toppes med ost (gjerne vanlig Norvegia som "grunnlag", og så Tines pizzaost med 4 oster).

Eventuelt bruker vi Pizza Pronto (?) ovnen, og da blir det mye tynnere pizza med sprøere bunn. lite fyll, og akkurat passe med ost. Gjerne en god skinke (ikke sånn ferdigoppkuttet fra butikken, men sånn stor man kutter opp selv), litt ananas. Toppes med ruccola når den serveres.

 

Grandiosa, annen ferdigpizza.

Spises sjeldent, men står cirka like lenge som det er anbefalt. 11-12 minutter på Grandiosa, cirka 18-19 på BigOne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...