andesam Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 godt stekt, plain eventuelt med tynt lag rømmedressing. Lenke til kommentar
Sickness Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Passe stekt, sprø skorpe, med potetsalat på Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Kjøpepizza: Big One Classic, stekes på varmluft slik den får sprø bunn, og jeg putter alltid litt mais på (pluss ekstra krydder såklart). Hjemmelaget: Er faktisk ganske fornøyd med slik pizzaen blir med Toros (?) ferdigpakker som du lager selv ... så lenge den har sprø bunn! Restaurant/dolly etc: Sjelden jeg bestiller pizza, det er jo ti ganger dyrere. Og hva er vitsen med ketchup på pizzaen? Er det ikke nok tomatsaus på den? Og pizzaen skal jo være varm, kald pizza er kun i nødstilfeller. Lenke til kommentar
Scatch Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Gyllen ost og et tynt lag rømmedressing. Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Noen nevnte tabasco, ENIG! Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Mobilfreak: Pizza må ikke være usunn, som oftest finnes det ymse sunne(vegetar) pizzaer i både frysedisken og på menyen i resturangen. Edit: LarsP: Du stopper ALDRI å forbause forumbrukerene. Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten): Bernaisesaus, WTF?!?! Åpnes på egen risiko. 6489404[/snapback] Må sunn pizza være vegetar? Siden når ble kjøtt usunt? Jeg har til gode å se en pizza uten hvetemelbunn og ost oppå, rett meg hvis jeg tar feil. 6498632[/snapback] står i et eller annet leksikon har jeg lest at kjøtt er 50% usunnt. det usunne kan diskuteres, f.eks hvis du har sett filmen matrix så får de servert en slags smakløs havregrøt hverdag, som skal forestille sunnt. derimot så går det mye i file på pizza, det av det sunnere. kjøtt er tungt fordøyelig og kan ta opp til 3-7 dager mener jeg å ha lest. for det om tror jeg nok at hvis en drøvtygger kjøtt så får en utbytte av det i løpet av kansje ikke alt for mye tid. forskjellen er at noe mat er ferdige amino-syrer. som rått egg som kan defineres som flytende byggestoff. kjøtt må nedbryters for å bli byggestoff igjen, blir vel som å resirkulere. fordelen og det sunneste, næringstoffer og alle aminosyrer. I utgangspunktet er ikke tungt fordøyelig mat sunnt. spørs hvor en setter definisjonen, synes en skal basere dette litt på seg selv en munk fra tibet som kun spiser smøris. Lenke til kommentar
Goliath Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (endret) Digger bernaisesaus som en av toppingsene på pizza. Skal være varm og lagd med pizzaen. *ble sulten* Endret 17. juli 2006 av überGoliath Lenke til kommentar
E.T Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (endret) Pizzafordi: Er forskjell på en burger fra Macern og kylling/kjøtt. Med kjøtt mener jeg biff, indrefilet, ytrefilet, koteletter osv. Dette er veldig rikt på proteiner som er noe av det viktigeste for en passe aktiv person. Hva mener du med "50% usunt"? Du mente jo at de eneste sunne pizzaene var de av typen vegetar? Og nå sier du at kjøttet på pizzaene er sunt. Hmm. Men du har nok rett i at det meste kjøtt neppe er sunt for en hvalross som tilbringer den våkne tiden sin på toalettet og foran PCen Havregrøt er en veldig bra kilde til karbohydrater og diverse fibre som kroppen trenger. Passer ypperlig til frokost for å holde deg gående resten av dagen. Kan du gi meg linker til det du påstår ovenfor? Mistenker en god del søppelteorier her :S Endret 17. juli 2006 av E.T Lenke til kommentar
Akidon Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ananas har like mye på pizza å gjøre som sjokoladepudding har på hotdog å gjøre. Når det gjelder hvilke pizza som er best stiller Alanya til vadmyra Pizza and Kebab house på en klar førstplass. gjerne med husets hvitløksdressing. Denne nytes så med en kald fanta. Lenke til kommentar
FlatBeat Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (endret) 1. Mors hjemmelaget (når tilgjengelig...) Nytes varm med iskald cola eller kald med kald melk. Trenger ikke noe ekstra. 2. Resturant-pizza (Dolly, peppes, etc.) nytes varm med kald cola og diverse dressinger som følger med (hvitløk, rømme, sterk saus) skal ikke ha sjømat, men kylling, nøtter og ananas er konge. 3. Frossen: Nytes as-is (eventuellt med ekstra ost på billige saker... kan faktisk bli veldig bra!) stekes slik at bunnen blir ordentlig stekt og osten begynner å bli gyllen. Pizza er fantastisk, men ikke hver dag... Edit: Ketchup er ikke godt på pizza med mindre den har stått i ovnen et kvarter for mye... Endret 17. juli 2006 av FlatBeat Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ketchup er egentlig bare en uvane. Eneste ketchup "passer" til er pølse i brød, men... Når jeg spiser f.eks pizza uten ketchup, så er det noe som mangler. Dumt, siden ketchupen overdøver andre smaker. Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Ketchup, ketchup, ketchup, ketchup, ketchup. Mye ketchup. Lenke til kommentar
Skilpadde Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Hvitløksdressing er nydelig, og et must på pizza. Ellers er jeg ikke kresen, men sjømat hører ikke hjemme der. Lenke til kommentar
Forumforumforum Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 (endret) espennyh was here (deleted: "jarmo was here;)" Landlord har en billigpizza som er GOD! Men man blir fort lei :S Endret 17. juli 2006 av espennyh Lenke til kommentar
Veronica Skrevet 17. juli 2006 Del Skrevet 17. juli 2006 Bernaise er godt på pizza! Lenke til kommentar
Dunedain Skrevet 19. juli 2006 Del Skrevet 19. juli 2006 Nystekt pizza rett fra den nye" Pizza Pronto"-en min med litt ketchup på - blir ikke bedre enn det (Hvis det er italian-style pizza, tynn bunn, så brukes ikke ketchup Kun på Grandis og Big One) Lenke til kommentar
K.. Skrevet 19. juli 2006 Del Skrevet 19. juli 2006 Pizza grandiosa (orginal selvsagt). Den skal være stekt slik at den har en gylden overflate og en sprø, knasende bunn. Dette toppes med grillkrydder og ketchup i moderate mengder og nytes gjerne sammen med en iskald cola med isbiter. Jeg vil hjem og spise NÅ. Lenke til kommentar
Andre1980 Skrevet 28. desember 2009 Del Skrevet 28. desember 2009 Jeg liker pizzaen min Kokt, men med sprø svor med surkål og kålrabistappe på!! Seriøst: Kjøpepizza: Casa de mama - Trio de Carne - Varm -as is Restaurantpizza: ost/jalapenos/biffkjøtt - varm - As is eller med hvitløksdressing Pizzaen jeg fikk nå for eksempel, kald og 30 minutter forsinka er IKKE slik jeg ønsker den. Takk Peppes! PS: Det der med bernaisesaus på pizza må være en like stor feiltakelse som ketchupen. Sånt utarter seg når gatekjøkken som lager pølser og biffsnadder får lov til å lage pizza! Lenke til kommentar
TMB Skrevet 28. desember 2009 Del Skrevet 28. desember 2009 Grandiosa Pepperoni <3<3<3<3<3 :love: Faen så digg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå