Forumforumforum Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Kald pizza må en runde i micro, etterfulgt av en klype med salt. Det er herlig! Grandiosa smaker bedre etter den har vært kald, og varmes opp i microen. Lenke til kommentar
Fisk1 Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Stekt, uten ketchup o.l. Kanskje rømmedressing. Kanskje! Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 skaff keramik bunn fås fra 119kr til hjemmelaget pizza og det blir mer funn å lage det. bakepulver/gjær salt/sukker, litt melk og olje hev i 2 timer og du er i gang, så kjevler du den rundt, legger på bakepapir og rett på varm keramik plate nedre del i ovnen. så får du brukbar bunn på 250 grader. ikke minst til frozen pizza big 1+ dr oeteker+ polpetti og hot pizza er vel det beste du får kjøpt så jeg vet om Lenke til kommentar
Forumforumforum Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 lagde pizza på keramikkplate for et par uker siden.. Gikk "greit" med de pizzaene som var tynne.. men ikke grandis osv. Lenke til kommentar
Snublefot Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Stekt.... Alt annet er fritt fram. Lenke til kommentar
CurSe Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Grandiosa - varm - rømme og grillkrydder = Nam! Edit: Kjøttdeig og løk selvfølgelig. Endret 14. juli 2006 av CurSe Lenke til kommentar
vanilla ice Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Foretrekker varm pizza med krydder og idun ketchup. Men kald pizza er også sinnsykt godt (uten krydder og ketchup). Skulle det være kjøpepizza ville jeg vel valgt Big One pepperoni. Grandiosa er heller ikke et dårlig valg. Skulle det være resturant pizza, ville jeg foretrekke en pizza med tomatsaus, pepperoni (), løk og ost. Hender jeg tilsetter også denne med krydder og idun ketchup, men hvitløksdressing er heller ikke å forakte. Lenke til kommentar
Melvin Snerken Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 (endret) Kald pizza må en runde i micro, etterfulgt av en klype med salt. Det er herlig! Grandiosa smaker bedre etter den har vært kald, og varmes opp i microen. 6492601[/snapback] NEI! For da blir den sånn vassen Endret 15. juli 2006 av kezoom Lenke til kommentar
Anthila Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Pokker..nå fikk jeg lyst på pizza! ellers foretrekker jeg å lage pizzaen selv....men vil konkludere med at kald pizza med ketchup og et stort glass melk er best:Mmmmmmmmmmmmmmmmmm faan...pizza! Lenke til kommentar
noctis Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 grandiosa uten noe på. lunket, KALD cola atme. big one med eeexxxtttrrraaa ost på.. VARM. (extra ost på pizza er ekkelt vist pizzaen er kald) men INGENTING slå mammas heimelaga . Lenke til kommentar
FonderPrism Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Jeg vil helst ha pizza fra Michelangelo, med tynn bunn, _godt_ stekt i stenovn. Topping: Så lite kaninfór (agurk, tomat, mais, blæ) som mulig, skikkelig god ost, skinke/kjøtt (fra ku, hest, gris, you name it), tomatsaus, noe annet spennende, og gjerne også en del sterke krydder. Iskald Pepsi Max til drikke! Lenke til kommentar
Tee-Zee Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Beste pizzaen jeg vet om er på Buktens Pizzeria i Strömstad. Kebabpizzaen der er himmelsk. Ferdigpizzaer går det mest i Dr. Oeteker Pepperoni og Salmie, og Grandiosa Kjøttdeig og løk. Alle Grandiosas / Big Ones o.l. MÅ ha ketchup på.. Den italienske stekes på 230 grader i nederste rille, på RIST i 13 minutter og 45 sekunder.. Perfekt sprø bunn. Lenke til kommentar
haakie Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Beste pizzaen jeg vet om er på Buktens Pizzeria i Strömstad. Kebabpizzaen der er himmelsk. Ferdigpizzaer går det mest i Dr. Oeteker Pepperoni og Salmie, og Grandiosa Kjøttdeig og løk. Alle Grandiosas / Big Ones o.l. MÅ ha ketchup på.. Den italienske stekes på 230 grader i nederste rille, på RIST i 13 minutter og 45 sekunder.. Perfekt sprø bunn. 6498615[/snapback] QFT!! Den eiiier! Lenke til kommentar
E.T Skrevet 15. juli 2006 Del Skrevet 15. juli 2006 Mobilfreak: Pizza må ikke være usunn, som oftest finnes det ymse sunne(vegetar) pizzaer i både frysedisken og på menyen i resturangen. Edit: LarsP: Du stopper ALDRI å forbause forumbrukerene. Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten): Bernaisesaus, WTF?!?! Åpnes på egen risiko. 6489404[/snapback] Må sunn pizza være vegetar? Siden når ble kjøtt usunt? Jeg har til gode å se en pizza uten hvetemelbunn og ost oppå, rett meg hvis jeg tar feil. Lenke til kommentar
Totenkopf Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Hm, har vel egentlig alltid kjørt en ganske firkantet linje når det kommer til pizza. Frossenpizza konsumeres as-is (med mindre produsenten har skortet på osten, da må det en del ekstra ost til), og det samme går for restaurantpizza (skeiet dog stundom helt ut med diverse sauser og slikt da jeg var yngre og mer uerfaren, men, ach, nevermore) Lenke til kommentar
scarface15 Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 varm med ketschup, is there any other way? Lenke til kommentar
cbs77 Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 (endret) Rart det er ingen som har nevnt Tabasco. Særlig chipotle-versjonen. Et must på pizza uansett om det er hjemmelaget eller kjøpt. Kan ellers nevne at jeg jobbet i pizza-industrien i 1 1/2 år og ble aldri lei. Edit: Trykkleif Endret 17. juli 2006 av cbs77 Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 16. juli 2006 Del Skrevet 16. juli 2006 Beste pizzaen jeg vet om er på Buktens Pizzeria i Strömstad. Kebabpizzaen der er himmelsk. 6498615[/snapback] ENIG!!! ------- Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå