Chalciporuspiperatus Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Varm, myk, og fyldig. IKEA PIZZA FTW! Lenke til kommentar
Kenneth Solfjeld Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Pizzabussen/bua har en god italiensk en med bernaise. Jeg liker stort sett bare italiensk type.. Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) I Stavanger har jeg aldri sett beger med bearnaisesaus til pizza. Men godt er det muligens.. I Sverige bruker de jo egg på pizza og påstår det er godt. Kakker egget over og steker det sammen med pizzaen. Jeg bruker ketchup, en liten klatt på kanten av tallerkenen. Ikke over hele pizzastykket.. På pizzarestaurant pleier jeg å bruker rømme i moderat mengde. Kald pizza er god frokost! 6489449[/snapback] det er basert på en syrisk oppskrift egg/oste pizza derimot så bør en ikke blande egg med melk, fordi det blir fordøyd av to forskjellige magesyrer og blir svært så tungti fordøye i tillegg til mel. gjør en pizza sunn, gresskarfrø, solsikkefrø, peananøtter, cashewnøtter, "pinjekjerner", "sesam frø", sistnevnte er gode for der industri parmesan 6kr på rema 100 for 60 gram ikke verst- legges over sausen evt blandes i sausen. feta ost over 1 ts balsamico i tomat pureen og du er i gang. Endret 14. juli 2006 av pizzafordi Lenke til kommentar
Kenneth Solfjeld Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Pizzabussen/bua har en god italiensk en med bernaise. Jeg liker stort sett bare italiensk type.. 6491214[/snapback] *Glem denne***** Endret 14. juli 2006 av Vultur Gryphus Lenke til kommentar
Frohman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Jeg liker pizzaen min i munnen, helst så varm at osten gir meg 3grads forbrenning. =o) Edit: Bernaise må tilsettes noen ganger. Endret 14. juli 2006 av Larzemannen Lenke til kommentar
Melvin Snerken Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Rømme og Hvitløksdressing er ikke det samme.. Og ja, Hvitløksdressing ja takk Pizza skal være varm uten ketchup.. Lenke til kommentar
Arve Systad Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Pizza skal vere varm og absolutt aldri med ketchup på. Rømme/dressing kan vere godt på visse typar pizza. Ananas og Champignon er godt på pizza. Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Rømme og Hvitløksdressing er ikke det samme.. Og ja, Hvitløksdressing ja takk Pizza skal være varm uten ketchup.. 6491682[/snapback] ? hvitløksdressing=rømme 60%,mayonese 30%, fløte 10%, fersk hvitløk, gressløk, hvit pepper, havsalt, ren rømmedressing? Endret 14. juli 2006 av pizzafordi Lenke til kommentar
pizzafordi Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Pizza skal vere varm og absolutt aldri med ketchup på. Rømme/dressing kan vere godt på visse typar pizza. Ananas og Champignon er godt på pizza. 6491725[/snapback] sant, det er forskjell på fersk og hermetikk. ananas kan gjerne saltes eller legges i soya sauce i en kopp før den legges på pizzaen sjamp og biff er noe det går mest av Endret 14. juli 2006 av pizzafordi Lenke til kommentar
Frohman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Du lever iallefall opp til nicket ditt, pizzafordi. Lenke til kommentar
TQfflus Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Frossen pizza: med ketchup siden sausen er fattig på smak hjemmelaget/resturant pizza: plain Lenke til kommentar
Melvin Snerken Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Rømme og Hvitløksdressing er ikke det samme.. Og ja, Hvitløksdressing ja takk Pizza skal være varm uten ketchup.. 6491682[/snapback] ? hvitløksdressing=rømme,mayonese, fløte, fersk hvitløk, gressløk, hvit pepper, havsalt, 50% 30% 10% ren rømmedressing? 6491757[/snapback] Smak, hørt om det? Lenke til kommentar
SideburnsKongen Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Grandiosa: ketchup katekjøkken pizza: Rømmedressing Resturant pizza: Som den er Og pizza`en skal jo selfølgelig være varm.. Lenke til kommentar
Akira Kurosawa Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Pappas (min pappa) Pizza er best! Han lager den på italiensk måte, enkel, krydret, oliven, kjøtt (varierer) ost. Og mye annet Lenke til kommentar
Acrid Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 LarsP: Jeg tror nok vi går for forklaringen din. Jeg har aldri sett, eller så mye som hørt om bernaise på pizza. 6489700[/snapback] Det har jeg! Men ikke før jeg flytta til Trondheim... Lenke til kommentar
Even. Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Slik som jeg lager den selv. Masse kjøttdeig, tomatsaus, litt mais og AnAnAs på toppen. Av ferdigpizza liker jeg godt IKEA-pizza og Lørdagspizza. Lenke til kommentar
frank_jarle Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Verdens beste pizza for meg er to stykker: mamma's hjemmelaget pizza med kjøttdeig, masse ost, annanas og annet snack. min kones hjemme lagde vegetar pizza med forskjellige grønnsaker. masse ost. Bruker gjerne oregano og ketchup på begge, når den er varm er den best Spiser kun grandis hvis den er på tilbud eller hvis det ikker hjemmelagd pizza å få :-P Frankie Lenke til kommentar
Carl M Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Kommer helt ann på pizzaen, men kald går uansett ikke. Ferdigpizzaer = ketchup Ellers = nuttin, som regel Lenke til kommentar
birdie88 Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Pizza med kylling, jalapeños, nachos, hot tacosaus og piffi er en sikker vinner :-) Jeg synes ferdigpizza ikke smaker godt at all, og grandiosa er verstingen Lenke til kommentar
Lars-H Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Nystekt pizza med rømmedressing og litt ketchup er kunge.. Men kald pizza (ligget i kjøleskap) med ketchup er herlig.. Aldri varme "gammel" pizza i mikro - aldri. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå