alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 LarsP: Jeg tror nok vi går for forklaringen din. Jeg har aldri sett, eller så mye som hørt om bernaise på pizza. 6489700[/snapback] Hvor bor du hen? Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Spiser nesten aldri frossenpizza lenger, etter at de åpnet en pizzarestaurant nedi gata her, som serverer de beste italiensk pizzaene jeg har smakt siden jeg var liten. (Bodde da i utlandet). Ofte liker jeg det enkleste best, Pizza Margherita (til 69,-) hos før nevnte pizzabaker er veldig god, selv om det bare er ost og tomatsaus på. Han har forøvrig 30 andre pizzavarianter å velge mellom. (En av dem har faktisk bernaisesaus, Pazman ) Grandiosa har jeg lagt for død for lenge siden. Endret 14. juli 2006 av Smirnoff Lenke til kommentar
Pazman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Min nærmeste Dolly-restaurant lager himmelske pizzaer, det eneste som er litt synd er prisen, den er litt drøy for min lommebok. Spiser der iblant når jeg virkelig vil kose meg. Lenke til kommentar
Ni kon Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Jeg har dårlig råd pizza: Graniosa - vanlig (stekes på 200 grader, med ekstra Jarlsbergost og litt tomat + ketchup) Serveres varm Jeg er rik pizza: Mafioso fra Casa Mia i Oslo Det er en halvinnbakt oksefilet pizza, som serveres med Bernais Jeg er fyllesyk pizza: Bare de har filmdeal. Noe med kylling og KALD cola Endret 14. juli 2006 av oivind_dahle Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Varm pizza. Ketchup, bernaise Ruccola, dolly dimples krydder,hvitløksdressing, fersk oregano/ basilikum OG rikelig med pesto (grønn) Forøvrig er folk som plukker ting av pizza noen duster og ananas er snadder på pizza. Lenke til kommentar
Pazman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Champignon og ananas er nei-nei på min pizza, ananas hører rett og slett ikke hjemme. Champignon har en uggen konsistens. Lenke til kommentar
fxwz Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Tror jeg er den eneste som liker ananas på pizzaen her. Bernaisesaus FTW Pizzaen skal gjerne være varm, ikke brent. Endret 14. juli 2006 av Smallville Lenke til kommentar
tjalla Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Kjøpepizza så tar jeg den som regel alltid plain og varm. Hjemmelagd; så er det å kline på med rømmedressing. Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Tror jeg er den eneste som liker ananas på pizzaen her.Bernaisesaus FTW Pizzaen skal gjerne være varm, ikke brent. 6490034[/snapback] Annanas er et must...! Sammen med skinke og pepperoni! Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Skien, Telemark, Norway. 6489865[/snapback] Derfor du ikke har hørt om bernaisesaus da De har det alle steder der jeg har vært Lenke til kommentar
Pazman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Vel, jeg digger bernaisesaus, så jeg må nok prøve dette en gang. Men jeg skal ærlig inrømme at jeg aldri har hørt om det før. Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Vel, jeg digger bernaisesaus, så jeg må nok prøve dette en gang. Men jeg skal ærlig inrømme at jeg aldri har hørt om det før. 6490085[/snapback] På tide og prøve det da Kom med din mening da Lenke til kommentar
Gjest Yoshi Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Grandiosa lørdagspizza med medfølgende rømmedressing er himmelsk. Ellers: Dolly Dimples-pizza Varm Rømmedressing Lenke til kommentar
Andeby Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Faren til en i klassen har banan på pizzaen!! Lenke til kommentar
Nedward Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Middags pizza: Mia Pizzeria Mozarell - Fordeler tomaten utover pizzaen (den ligger som regel i en haug på den ene siden) - Tømmer av alt vannet som dannes på pizzaen - Uten ketchup, dressing o.l. - Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt. Obskur/impulsiv pizza: Grandiosa eller Big One Classic - Har på ønsket tilbehør (kjøttdeig, tacosaus, champignon (hermetisk), ekstra ost av uansett type (så lenge den er av "normal" type, altså hvitost( ) , mozarell o.l.), med andre ord; Jeg bruker det som jeg liker og mener kan gjøre en ellers så trasig pizza om til et av verdens underverk) - Steker den litt lengre enn det som står på pakken (gjelder kun grandiosa) - Har på ketchup og/eller hvitløksdressing eller akurkdressing - Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt. Avvekslings pizza: Findus Pariser pizza (typen som stekes i vanlig ovn foretrekkes til modding (se punktet om obskur/impulsiv pizza)) - Steker den til at osten er smeltet (med smeltet mener jeg at den er smeltet så mye at man ikke kan se at osten en gang var ostestrimler) - Har på ketchup og/eller hvitløksdressing eller akurkdressing - Har på litt pizzakrydder, pirri pirri og salt. Lenke til kommentar
Forumforumforum Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 en ting jeg absolutt ikke spiser på pizza: ANANAS! ellers er jeg ikke begeistret for masse greier som hører hjemme i havet på pizzaen eller. Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 en ting jeg absolutt ikke spiser på pizza: ANANAS! ellers er jeg ikke begeistret for masse greier som hører hjemme i havet på pizzaen eller. 6490583[/snapback] Annanas er det beste da!! Havemat på pizza er bare Kun 1 promille som spiser det.. Dessuten er jeg allergisk på dum havmat Lenke til kommentar
Lexidh Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Varm Uten ananas, løk, alt som har bodd i havet og helst ikke alt for mye grønsaker. Sterk, helst merket med advarsel i menyen på resturant, eller helst laget selv. Med rømmedressing og tykk bunn. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå