eNt Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Da er denne kjære tråden kommet, jeg har verken søkt eller sett etter en lignende Har du ketchup på pizzaen? Bruker du dressing på pizzaen? Liker du den Kald eller Varm? Evt. andre ting? Lag gjerne oppsett som dette når du svarer: Grandiosa "Plain" Kald Resturant Pizza Tomatsaus, Hvitløksdressing(ofte kalt for rømmedressing) og krydder. Varm Forøvri er ketchup på pizza noe tull, uansett type. (Merk at tomatsausen jeg retter til er noe lokale greier som ikke er ketchup!) Endret 14. juli 2006 av eNt Lenke til kommentar
The Norwegian Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Tar ketsjup på pizzan når den kommer rett ut av ovnen! Når den er kald bruker jeg ikke det, for da er den best... Lenke til kommentar
eNt Skrevet 14. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 14. juli 2006 Takk Acolyt3, du ga meg en ide til: Liker du pizzaen kald eller varm? Lenke til kommentar
Superior Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Jeg liker pizzaen min varm, og uten ketsjup og dressing. Endret 14. juli 2006 av Superior Lenke til kommentar
Dragon Hunter Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Spiser pizzaen varm, uten ketchup eller dressing. Selv den beste pizza smaker jævlig når den er kald. Lenke til kommentar
TLZ Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Warm, enkel, uten ketchup og sånt. Lenke til kommentar
mobilfreek Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 skjønner ikke hvorfor men i det siste spyr jeg nesten bare jeg spiser pizza selv om hvilken det er, og liker ikke usun mat mer :/ men er jo også en bra ting. husker jeg aldri tok noe på pizza før. men har sett mange liker rømme på den Lenke til kommentar
LarsP Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Varm, gjerne med bernaisesaus. Lenke til kommentar
eNt Skrevet 14. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) Mobilfreak: Pizza må ikke være usunn, som oftest finnes det ymse sunne(vegetar) pizzaer i både frysedisken og på menyen i resturangen. Edit: LarsP: Du stopper ALDRI å forbause forumbrukerene. Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten): Bernaisesaus, WTF?!?! Åpnes på egen risiko. Endret 14. juli 2006 av eNt Lenke til kommentar
LarsP Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Når ble det rart å ta bernaisesaus på pizzaen? De aller fleste utsalgsstedene selger jo bernaisesaus i beger som man kan ta på pizzaen. Det er fantastisk godt. Lenke til kommentar
eNt Skrevet 14. juli 2006 Forfatter Del Skrevet 14. juli 2006 Aldri jeg lagt merke til LarsP... men kan ha mye med at jeg ikke liker Bernaisesaus da Lenke til kommentar
Olsenhower Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 (endret) I Stavanger har jeg aldri sett beger med bearnaisesaus til pizza. Men godt er det muligens.. I Sverige bruker de jo egg på pizza og påstår det er godt. Kakker egget over og steker det sammen med pizzaen. Jeg bruker ketchup, en liten klatt på kanten av tallerkenen. Ikke over hele pizzastykket.. På pizzarestaurant pleier jeg å bruker rømme i moderat mengde. Kald pizza er god frokost! Endret 14. juli 2006 av zuperMensch Lenke til kommentar
The Norwegian Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Takk Acolyt3, du ga meg en ide til: Liker du pizzaen kald eller varm? 6489276[/snapback] Av en eller annen grunn liker jeg den best kald. Men det er spesielt grandiosa da. Lenke til kommentar
Erren Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 All mulig kjøpepizza: Ren, ikkenoe ekstra oppå, litt over passe varm. Restaurantpizza: Gjerne litt kald rømmedressing, varm pizza. Hjemmelagd nuddelpizza(helvetes godt): Passe varm, ikke noe ekstra oppå. Lenke til kommentar
LarsP Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Det kan jo være slikt at bernaisesaus er et trønderfenomen. Vi er jo kjente for å være småharry når det kommer til mat og drikke. Lenke til kommentar
Solid Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Shaken not stired og Uten organismer fra havet. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Rømme, salsa, ketchup, piffi, oregano, sopp, ekstra ost - throw it all in. Lenke til kommentar
alexkl Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Det har bernaisesaus på nesten alle pizza shapper her i Oslo:) Det er drit godt! Støtter LarsP der! Lenke til kommentar
krizkriz Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 Kjenner en som har kaviar på pizzan sin.. Hvis jeg skal ha Grandiosa, så har jeg på ketchup og masse piffikrydder. Spises varm, rett fra ovnen. Mmmm! Kjøpepizza: Alt av tilbehør på, unntatt sjømat og bacon. Masse rømmedressing og den røde sausen. Lenke til kommentar
Pazman Skrevet 14. juli 2006 Del Skrevet 14. juli 2006 LarsP: Jeg tror nok vi går for forklaringen din. Jeg har aldri sett, eller så mye som hørt om bernaise på pizza. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå