Gå til innhold

"Rifflet" eller glatt Pommes Frites?


Even.

Hvordan liker du din pommfri?  

228 stemmer

  1. 1. Hvordan liker du din pommfri?

    • Riflet
      124
    • Glatt
      90
    • Andre
      4
    • Ingen av delene
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt off-topic muligens, men broren til en kompis av meg nekter å spise hvitost hvis den ikke har blitt høvlet med en riflet høvel. Snedige saker :)

6488189[/snapback]

[oftopic] HA HA HA det er noe av det dummeste jeg har hørt! :p

(lukk øynene og tygg!)[/oftopic]

 

da jeg lager selv er det riflete det går i.. (kan ikke huske og ha sett glatte i butikken heller jeg da.. ;) )

men da jeg er ute blir det jo servert mest glatt..

Lenke til kommentar
eller Pommes Frites som det heter på nynorsk

6487533[/snapback]

 

Psh, det det heter på fransk :p

 

Pommes Frites = Riflet

6487682[/snapback]

Pommes frites = stekte poteter.

6487699[/snapback]

 

Friterte poteter, faktisk.

 

 

Jeg liker pommes frites, rett og slett.

Men noisettes er best (:

Lenke til kommentar

Trådstarter bæsjer her på leggen med manglende franskkunnskaper.

 

Pommes Frites - Riflet potetved

Pommes Stripes - Glatt potetved

 

Riflet var det eneste å få tak i før i tiden i butikkhyllene, mens glatt var noe man fikk på gatekjøkken.

Foretrakk glatt helt til Hoff kom med sin riflet.

Lenke til kommentar

Åhhrg, gidd å klag på tråder som dette, finnes ikke mer inntressante saker enn dette. Venter bare på "Ketchup på pizza-topicen".

 

Uansett, glatt pomfri, helt klart. Ikke McShit varianten, de må være tykkere og stivere (ikke tenk koffert, pervs). Valget mitt begrunnes med at jeg er en dipper, og serverer mine pomfri med alt fra tzaziki til sennep. Da er det helt klart best med glatte.

Lenke til kommentar
Riflet eller glatt potetgull?

Riflet eller glatt ostehøvel?

Riflet eller glatt dildo?

 

Særiøst, kan dere være så snille å gi dere snart?

 

(Selv bryr jeg meg mer om smaken enn om riflene...)

6487702[/snapback]

Og riflene gir større overflate, noe som gir mer smak (når alt annet er likt). Lettest å teste på ost. Riflet overflate gir mer smak fra samme ostestykke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...