Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hva er toppfarta på din bil?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Toppfarten på min Toyota Corolla 1,3l 98 mod er 165kmt på spedometeret, og da mener jeg absolutt toppfart! Med mine heller dårlig avbalanserte dekk vil jeg tro et flertall kvinner kunne fått orgasme av "sitte" på rattet i den hastigheten, makan til vibrering! :!:

 

Ellers har jeg hatt en 03 Focus 1,6l stv og en 82mod(??) Volvo 245, b230k oppe rundt 175-180 kmt på telleren, tro riktignok begge kunne klart litt mer om forholdene hadde vært bedre og om sletta hadde vært lengre!

Endret av Nauz
Lenke til kommentar
Gjest medlem-98070

Har bare kjørt i Norge og aldri hatt noe særlig sjanse til å teste toppfart, er jo idiotisk å forsøke på de fleste veiene her. :)

 

Hatt min bmw 520i '97 i 180 en gang men jeg hadde ikke plass til å fortsette, regner vel med den kan nå toppfart på speedometeret (250 km/t), har iaffall sett youtube videoer som viser dette. :D (autobahn)

Endret av medlem-98070
Lenke til kommentar

Med et ikke-eksisterende behov for å miste lappen bare et par måneder etter å ha fått den, har jeg ikke testa toppfart på min første bil ennå. Bare fulgt trafikkflyten i venstre felt en natt til søndag på E6-en og der gikk den fint med nåla et sted mellom 140 og 150. '86-mod Volvo 740 GL med ca. 113 gamp. B230A forgassermotor uten noen form for trim, med et snikende behov for en aldri så liten full overhaling.

 

Fatter hadde bilen før meg, han påstår å ha hatt nåla over 170...

Lenke til kommentar
140 på E6 er nok til å miste lappen. ;)

Jeg er smånervøst klar over det, men å holde en fartskontroll på en så trafikkert vei når flyten i høyre fil går 20km/t over fartsgrensa og venstre 20km/t over det igjen er komplett umulig. Dessuten var dette et engangstilfelle, til vanlig er jeg av de som har nåla ca. 5km/t over fartsgrensa (ca. det jeg har i misvisning på speedometeret mitt) til enhver tid. :innocent:

 

På 4-felts vei med fartsgrense 90 og 100 er grensen for førerkortbeslag 41 km over grensen.

Jeg lå nok mer enn 41km/t over fartsgrensa innimellom, selv om nåla lå mer under 140 enn over... :blush:

 

Men som sagt, slik kjøring fra meg er, blir og vil for alltid være en sjeldenhet! Mye større risiko enn jeg er villig til å ta med eget og andres liv, først og fremst, dernest ville det vært forbanna kjedelig med bot, uten lapp, samt å risikere noen uker i fengsel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...