Gå til innhold

Simulere flere skjermer - lage grid på skjerm


Anbefalte innlegg

Etter hvert som det blir mer og mer vanlig med store widescreen-skjermer blir det helt unaturlig å ha de fleste vinduer i fullskjerm.

 

Når en har flere skjermer og maksimerer et vindu, vil vinduet maksimere seg på den ene skjermen. Finnes det noen muligheter til å tegne opp et virtuelt grid som gjør at maksimering av vinduer automatisk gjør at det plasserer seg på en gitt del av skjermen? f.eks. dele skjermen i midten...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg trykker restore på et vindu, så avslutter vinduet fullskjermsvisning, og blir et mindre vindu. Men samtidig vil vinduet gå tilbake til en slags default størrelse og default posisjon. Hvordan disse settes, vet jeg ikke. Men det virker som om det kan ha noe med hvor et vindu er plassert, og størrelsen, når man enten avslutter, trykker restore e.l.

 

Denne merkelige funksjonen benyttet jeg meg mye av da jeg hadde dualscreen på 2 x 19" CRT. Men desverre fant jeg aldri ut nøyaktig hva som setter posisjon og størrelse. :hmm:

Dermed blir mitt tips å eksperimentere med avslutning/lukking, restoring, etc, av vinduer i de størrelsene og posisjonene du helst vil ha de. Denne funksjonen virker på inviduelle programmer hvertfall, men er usikker på om det gjelder inviduelle vinduer av samme programmer (f.eks 2-3 pratevinduer til MSN, eller flere åpne vinduer for fil/mappeutforskning)

Endret av skag1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...