Gå til innhold

Den store Conroe overklokkingstråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@Managhead: OK, jeg får ta en prat med aspstein da, men bootet på 4GHz nå og det ser greit ut :).

 

@The Ghost:

1) Jeg har ikke råd til dette :p Så jeg fikk det meste på NM i overklokking, jeg solgte hovedkortet og ram-brikkene jeg fikk og kjøpte meg det jeg har nå. Fasekjøling er dyrt, og mye av konfirmasjonspengene har gått til det ;) Men jeg satser på å starte å selge noen etterhvert, så jeg tjener litt penger til hardware.

 

2) Det heter UEI DT200 og det har to temp følere. Kan kjøpes på http://www.bes.ltd.uk/. Bare søk på DT200, det er gratis frakt til Norge, men du må betale norsk MVA og et gebyr på rundt 100kr. Det finnes sikkert i Norge også, men da er det vel minst dobbelt så dyrt.

 

 

3) Hehe ja, har grei plass. Nå er det forholdsvis ryddig her da :p Var ikke plass til noe benching her før, men jeg kastet alt av gammel HW og drit jeg ikke trengte.

 

Edit: @ jon-t.. :D Vet ikke jeg, er ganske tilnærmet blakk nå :innocent: Så lager vel en billig-kjøler med brukte deler først for å tjene nok til å lage bedre kjølere.

 

Har jo også planer om å lage en cascade og jeg har mesteparten av deler jeg trenger, men det er lagt på is foreløpig. Har brukt såpass mye at jeg må tjene litt før jeg kan lage mer til meg selv.

Endret av Økonom
Lenke til kommentar

Var det på HWLan var selv å så på at de drev på der (ikke hele tiden da vel å merke)

 

For å delte må du i forkant legge fram dine resuktater og om de er gode nok blir du med og om du er blant de 3 beste var det vell så vinner du hardware ting der 1. plass vinner mest ....

 

Hadde kanskje vært med, men fikk delene 2dager etter kvalik så da hadde jeg ikke en sjans :no:

Lenke til kommentar

Men jeg kom ikke på topp tre.. Jeg kom på sjette (en av seks gikk ut på maks. klokk fordi det skull være fem i finalen, det ver med :p). Så jeg fikk vel en slags trøstepremie :p

 

Edit @ jon-t : Hehe, det skal jeg gjøre :) Du vil sikkert ha en ganske kraftig en, så skal se etter en rotary.. Snakker med deg senere på MSN.

Endret av Økonom
Lenke til kommentar

Hører kanskje ikke helt hjemme her, men ser ut som et godt sted å poste ettersom alle de som har vellykket klokket sine conroes som poster her.

 

Men hvilket HK ville dere gått for hvis dere skulle klokke en e6600 nokså høyt med 2stk 8800gtx i sli på kortet?(Tenker plassproblemer etc med stor kjøler?(Skulle gjerne hatt en thermalright ultra 120 på kortet, i tillegg til 2 kort i sli).

 

Har nemlig problemer med å finne ut hvliket hk'ene med støtte for 2 kort i SLI som vil bli best til OC, og som har plass til 2 kort og en kraftig luftkjøler på cpu, helst på et HK med 680i brikkesett riktig nok.

Endret av speed91
Lenke til kommentar

Ja, har i grunn tenkt på striker extreme eller et Asus P5N32-E SLI. Eller EVGA kortet også forsåvidt, bare hørt at det har hatt endel "Barnesykdommer"

 

Men jeg klarer aldri helt å bestemme meg.. jo mer jeg ser på hovedkortene sitter jeg å tenker;

"Pokker, der kræsjer et av grafikkortene rett i heatpipen på SB kjøleren".

 

Men er vel bare innbilning. Men hvilket av de kortene ville dere har plass til en http://netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=41267 med 1 eller 2 120mm vifter på seg? Og jeg regner med at begge de kortene vil ha plass til 2 g88 gtx i sli på seg :)

 

Føler at en kjøler som denne er viktig ettersom det blir endel mnd. til jeg får vannkjøling, og jeg vil klokke cpu'n nok til å drive de to grafikkortene bedre. Dette skalt alt sammen inn i et kandalf kabinett med en 250mm(?) vifte i sidedøren.

 

Takker forresten, dere har gjort meg litt sikrere i min sak, får ringe netshop å endre litt på orderen.

Endret av speed91
Lenke til kommentar

Hva er normal stock FBS og MCH volt? Når jeg skal stille på de voltene i bios, så kan jeg bare stille opp 0.5v. Så jeg har satt begge på 0.35v når jeg klokke, men har ingen anelse om hva jeg egentelig har satt disse voltene på.

 

Noen som vet om et programm som leser av volten på FSB og MCH, så kan jeg se hvor høye de er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...