Gå til innhold

Har du sett at QXL har solgt piratkopiert innhold?


Anbefalte innlegg

Her er eksempel på innlegg jeg hadde håpet å få i denne tråden:

har meldt fra om pirat virksomhet flere ganger på qxl, men det skjer aldri noen ting.
Samme her! Virker som QXL ikke bryr seg.

3588280[/snapback]

 

Nå ble de to innleggene postet for over et år siden, så er vel vanskelig å oppdrive hvilke auksjoner som ble rapportert. :(

Endret av _named_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Tenkte jeg skulle stille et spørsmål til selgern om hvordan det var mulig å selge så billig om den var piratcopiert ..Kanskje noen fler begynner å lure.

men jeg måtte være logget inn (for mye styr å registere seg ,gadd ikke)

6430819[/snapback]

Kan være litt farlig å gjøre det, jeg har hørt om folk som har blitt utestengt for denne type spørsmål, men hvis man bare registrer seg for å spørre burde det ikke ha noe å si hva de gjør.

 

Jeg har nå sett litt tvilsomme ting på ebay også for å si det slik.

 

Når en ikke sier mer om hvem man er så gidder jeg heller ikke å hjelpe noe mer.

Lenke til kommentar

Tror du spør om hjelp i feil forum. Dette stedet består trolig av 98% piratkopierende brukere som ikke ønsker å hjelpe deg. For saken din "kriminaliserer" dem alle, selv om du kun er på jakt etter selgere av piratkopiert programvare.

 

Tar jeg ikke feil, har nok trådstarter brukt piratkopiert programvare også :tease:

 

Mvh

Kjetil

Lenke til kommentar
Tror du spør om hjelp i feil forum. Dette stedet består trolig av 98% piratkopierende brukere som ikke ønsker å hjelpe deg. For saken din "kriminaliserer" dem alle, selv om du kun er på jakt etter selgere av piratkopiert programvare.

 

Tar jeg ikke feil, har nok trådstarter brukt piratkopiert programvare også  :tease:

 

Mvh

Kjetil

6431981[/snapback]

 

Du missforstår. Det er ikke privatkopiering trådstarter vil ha slutt på. Det er umulig å stoppe, og alle samt Bill Gates gjør det. Trådstarter vil ha slutt på at folk selger hans programmer for å tjene penger på det selv. Stort sett i norges land klarer folk å se forskjell på dette og kjøper ikke piratkopiert programvare, tross alt man betaler ikke for noe man i utgangspunktet kan få gratis og som selger av programvaren ikke har betalt for? I så fall er man rett sagt en idiot.

 

I samme slengen antar jeg at trådstarter ønsker at qxl eller andre nettauksjoner skal "få lovt" til å tjene penger på denne formen for heleri. Joda, dette går inn under heleri, altså "kjøp av tyvegods".

 

Bruker JEG privatkopiert programvare? Ja, men i stadig synkende grad, samt at jeg verken KJØPER eller SELGER det til noen. Gi det bort er derimot en annen sak. Kommer jeg over folk som ønsker å ta seg betalt for ting de har stjålet så rapporterer jeg det til de som eier programvaren, event andre som kan gjøre at den idioten som selger det får en "uønsket" respons. Finner jeg folk som bruker paypal, rapporterer jeg til paypal slik at de kan sperre kontoen, det samme med mange andre betalingstjenester. Eller tar kontakt med de som driver nettauksjonen.

 

Ser at tråden er gammel, men den er strengt tatt fortsatt aktuell.

Lenke til kommentar

for å få støtte i et forum som hw er det viktig at trådstarter informerer om hvem han er, hvem han representerer og hvorfor han skal anmelde qxl, og ikke minst hvilket utbytte han har for dette.

 

Jeg for min del syns det er feil å søke støtte i et forum som dette, da man skal engasjere utenforstående til å delta på jakten etter lovbrytere på denne måten.

 

Dessuten er jeg sterk motstander der en aktør oppfordrer til tysting. Dette drar sterke paralleller til Nazi Tyskland hvor angiveri var oppfordret og belønnet.

Lenke til kommentar
Dessuten er jeg sterk motstander der en aktør oppfordrer til tysting. Dette drar sterke paralleller til Nazi Tyskland hvor angiveri var oppfordret og belønnet.

6432536[/snapback]

Jeg synes det er kjempeflott at noen prøver å forhindre QXL i å tjene penger på denne måten. Det har absolutt ingen ting med tysting å gjøre, da auksjonene uansett ligger fritt tilgjengelig. Fyren prøver sikkert bare å spare seg selv for en del arbeid, og om han får betalt for dette, hva så? Det er helt frivillig å hjelpe...

Lenke til kommentar

Jeg la ut en auksjon på QXL for ikke så lenge siden. Det var en "Amiga 500 med masse disketter, blant annet spill, programmer og lignende". På bildet lå noen av diskettene, og øverste disketten var en egenprodusert sikkerhetskopi av operativsystemet (måtte jo stå i maskinen når man startet opp, og da ville jeg ikke bruke originalen... Amiga selv anbefalte at man brukte sikkerhetskopi).

 

Auksjonen ble stengt av QXL fordi diskettene var piratkopier, i følge dem. Og om det så hadde vært piratkopier, det er jo 15-20 år siden mange av de ble produsert, så hvem taper penger på det?

 

Så min auksjon ble stengt, mens andre auksjoner som faktisk helt klart 100% er piratkopier av aktuelle programmer holdes åpne? Det synes jeg unektelig høres veldig rart ut. Tror ikke de har helt styringen de folka.

 

EDIT: Ser nå at Alastor mener vi skal stoppe diskusjonen, men tråden er ikke stengt?

Endret av Afseth
Lenke til kommentar

Hallo! Ser du ikke forskjellen? Det er snakk om å tjene penger på andres produserte programvare?  :)

6429321[/snapback]

 

Jo hallo, det ser jeg. Men hallo, så du ikke hvor jeg ville ?

 

"Vi" var tydeligvis et firma, noe jeg ville få fram... ingen normale privatpersoner gjør dette. De gir faen.

 

Synes "Vi" kunne sagt hvem de er, eller har de ikke ryggrad til det ? :whistle:

6429347[/snapback]

 

Hvem er du til å si at alle gir faen?

 

Det er faktisk folk som bryr seg om forskjellige ting. Hadde alle brydd seg om kun de samme tingene, så ville samfunnet gått ad undas. Noen må bry seg om vold, noen om rasisme, noen om tyveri, noen om helse osv osv.

 

Hva er så galt med at noen faktisk prøver å sette fokus på at QXL og selgere tjener penger på å selge noe som ikke er deres? Synes det er meningsløst av deg å feie bort problemstillingen. Selvsagt bør noen bry seg!

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...