Gå til innhold

Beste mp3 spiller til 1500,-


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Creative Zen Micro er bra spillere, og koster generelt sett mindre enn iPod sine. Du får dem ikke med mindre enn 6-8gb tror jeg, men en Zen Micro Photo koster ca samme som ipod nano 2gb (på komplett), har bedre lyd(kanskje litt subjektivt, men zen får ofte skryt for det på tester), den har radio, fargeskjerm, viser bilder osv. Fåes i mange farger

 

Du kan no ihvertfall se på den, er masse bilder og tester ute på nettet. Er kanskje litt mindre "kul" enn ipod, men er en generelt sett bedre spiller, og du får mye mer for pengene :)

Lenke til kommentar
Hvor mye har du å rutte med?

 

Har iPod Nano selv. Fungerer utmerket. Ja, du kan kjøpe en sånn adapter som du blugger usbkabelen i, sånn at du får strøm fra veggen.

6432594[/snapback]

 

Tenker å bruke max 1800-1900,-. Ser ut som om man får mer for pengen hvis man kjøper zen micro photo en hvis man kjøper Ipod.

 

Edit: Kom til å tenke på en ting. Jeg lagt inn mange cdr på pcn, disse har jeg rippet med Itunes. Går det ann å legge disse sangene inn på en Creative Zen micro photo? Eller er det sånn eget format som bare funker på Ipod?

Endret av sigurd90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...