Gå til innhold

PS3 inn på tredje plass?


Anbefalte innlegg

Du må jo skjønne selv at å regne ut at PS3 kommer på en tredjeplass er bare tull,

Å nekte for at det kan skje er bare tull.

6429079[/snapback]

 

Hele denne diskusjonen er bare tull. Hele tråden er bare tull. Skulle ønske jeg bare kunne ignorere det, men er så latterlig å se på den utrolig idiotiske oppførselen mange her inne har. Dere prater og diskuterer og argumenterer og krangler om noe dere ikke har PEILING på i det hele tatt. Det er bare spekulasjoner alt sammen, stort sett.

 

DET, er bare tull.

6429117[/snapback]

 

 

Flott, Nevnarion er min helt :love:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjønner ikke helt den greia her.

Det må være lov å diskutere på et forum.

6429222[/snapback]

 

 

Joda, men er så teit å se på fanboys vs fanboys diskutere, de greier ikke å innse at det finnes andre ting der ute i verden, pluss at de er så sta at de ikke greier å innse/tørre å innrømme feil.

 

Så jeg stemmer for å gi alle fanboys fri fra alle PS3 vs Wii vs Xbox360 diskusjoner.

Lenke til kommentar
Det som er litt artig er hvordan vendingene snur plutselig. Nå disuterer vi om å diskutere eller ikke diskutere om konsollene i stedet for å gjøre det :)

6429292[/snapback]

 

Flott det at motstandere av diskusjonen har lagt in sikkert 3-5 innlegg i tråden allerede :hmm:

 

Mens vi fortsatt spinner i denne tråden:

 

http://ps3.ign.com/articles/716/716405p1.html

Endret av Mala
Lenke til kommentar
Flott det at motstandere av diskusjonen har lagt in  sikkert 3-5 innlegg i tråden allerede :hmm:

 

Mens vi fortsatt spinner i denne tråden:

 

http://ps3.ign.com/articles/716/716405p1.html

6429309[/snapback]

 

Jeg tipper at PS3 blir svinedyr i starten. Sony vet nok at for de som har bestemt seg for å kjøpe PS3 så betyr prisen lite.

 

De setter nok prisen ned senere for å lokke flere kunder med lavere pris.

Endret av avanore
Lenke til kommentar
Flott det at motstandere av diskusjonen har lagt in  sikkert 3-5 innlegg i tråden allerede :hmm:

 

Mens vi fortsatt spinner i denne tråden:

 

http://ps3.ign.com/articles/716/716405p1.html

6429309[/snapback]

 

Jeg tipper at PS3 blir svinedyr i starten. Sony vet nok at for de som har bestemt seg for å kjøpe PS3 så betyr prisen lite.

 

De setter den nok prisen ned senere for å lokke flere kunder med lavere pris.

6429377[/snapback]

 

Hardcore PS3 folk kjøper den så absloutt :) Men så gjelder det å lokke resten av flokken inn i vogna!

Lenke til kommentar

Vi kan jo starte en hviken som helst post om 360 eller ps3, f.eks en post som heter "grå eller svart ps3?" så sier noen et par argumenter til dette, helt til noen sier f.eks"men 360 er hvit og er 3 ganger bedre" så bryter helvete løs.. Ganske fasinerende fenomen egentlig! ;)

Lenke til kommentar
Vi kan jo starte en hviken som helst post om 360 eller ps3, f.eks en post som heter "grå eller svart ps3?" så sier noen et par argumenter til dette, helt til noen sier f.eks"men 360 er hvit og er 3 ganger bedre" så bryter helvete løs.. Ganske fasinerende fenomen egentlig!  ;)

6429560[/snapback]

 

Mye herlige utspill og sitater som blir dokumtert til Raganrokk kommer ihvertfall.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ
Nå spekulerer du bare i vildens sky ttt. Hvordan kan du vite at disse har fulgt med Sony over lang tid ? Analytikere får en håndfull info og baserer seg utav det. Du må jo skjønne selv at å regne ut at PS3 kommer på en tredjeplass er bare tull, og at de tenker kun på prisforskjellen. Absolutt ingenting som tyder på at PS3 vil havne på en sisteplass. Det er jo tross alt konsollen som får de mest populære spillseriene oppgjennom tidene. Sisteplass ? I THINK NOT
Nintendo hadde jo de mest populære seriene gjennom tidene de også (Mario, Zelda, Final Fantasy, etc.), men de mistet jo andeler mot Sony og Microsoft, så man sitter ikke trygt som kongen på haugen alikevel.

Pris er dessuten et ganske godt argument, for 6000 kroner er mye penger, og selv om man får med en Blu-Ray spiller så er kanskje ikke dette et så utrolig godt salgsargument for folk flest. Det er ikke mange som har en HDTV, og ut av de som har HDTV så er neppe overgangen fra vanlig DVD til HD-formatene så stor at de er villig til å punge ut så utrolig mye for litt bedre bilde og egentlig ingen andre nye spektakulære funksjoner.

 

Mange spill kommer ikke samtidig til de forskjellige konsollene nei. Sony har fortsatt bindende avtaler med de største spillutviklerne og kommer eksklusivt til PS3. Er enkelte spill som neste Grand Theft Auto som vil bli utviklet på alle konsollene, men det er langtifra mange :)
Det samme har da Nintendo og Microsoft, og det finnes egentlig gode alternativer til de fleste ekslusive titler (med mulig unntak av de virkelig store), så man vil kunne finne gode titler i samme genre som matcher eksklusive titler.

 

Japan betyr VELDIG mye. Det er en grunn til at Sony faktisk vurderte å skippe Europa i første omgang. Japan er nintendos og Sony sitt hovedmarked noe du burde skjønne også.
Japan er fortsatt ikke alpha og omega her - men en konsoll som har stor penetrasjon i Asia, vil også ha god støtte fra Asiatiske utviklere. Men de blir også nødt til å se ut i verden, spillutvikling har blitt en dyr affære, og for å tjene penger vil jeg tro vi vil se mange spill som kommer ut til både PS3 og Xbox 360 (Wii krever jo litt mer omjustering pga. kontrollen) for å kunne selge så mange enheter som mulig.
Lenke til kommentar

Synes det er morsomt at specs, grafikk og alt mulig tullball blir nevnt her hele tiden.

 

Når alt kommer til alt vinner konsollen med best spill, ikke med mest kraft.

 

Det er trolig den største grunnen til at ps2 moste xbox og gamecube.

 

Selv om alle her maser om at xbox 360 er like kraftig som ps3 og koster halve prisen, er det svært få ekslusive titler som er verdt å spille på maskinen.

 

Oblivion er et supert spill, men det er bedre på pc enn xbox 360, dvs. at xbox 360 er slått av pc allerede :)

 

 

 

Har fortsatt ikke bestemt meg, det blir en wii, men om det blir en ps3 eller xbox 360 er usikkert, de har begge to ekstremt mye å bevise.. ikke minst pga all drittslengingen mellom selskapene. (tror ms er ledende drittslenger hittil, noe jeg i hvertfall er lei av).

Lenke til kommentar

Sånn til informasjon:

 

Salgstall for PS2(desember 2005):

 

Japan (including Asia *1) 22.22 million units (launch date: March 4, 2000)

North America 40.65 million units (launch date: October 26, 2000)

Europe/PAL 37.14 million units (launch date: November 24, 2000)

Worldwide Shipment: 100.01 million units

 

Japan er sikkert viktig, men langt ifra det viktigste...

Lenke til kommentar

Hei,

 

Vet at dette er litt off topic, men jeg føler uansett at det er på sin plass.

Har nå lest gjennom hele tråden og jeg vil bare fortelle asia_hills noen ting.

Du har virkelig klart å dumme deg loddrett ut på de x-antall postene du har i denne tråden. En ting er at du driver å skriker om at folk er fanboys når det er du som fremstår som den største fanboyen av alle her. En annen ting er at du gang på gang motsier deg selv, noe som er ganske spesielt siden du har så sterke meninger som du har.

 

Nei, ta deg en tur opp i de asiatiske åsene dine og tenk deg litt om før du poster neste gang.

 

Når det er sagt vil jeg si meg enig med de av dere som mener at vi ikke kan si noe om salgstall før etter alle konsollene er sluppet.

 

.Johan

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...