Gå til innhold

Ute etter et billig, pent og bra HTPC kabinett.


Anbefalte innlegg

Hei, driver og vurderer å bygge om pc'n min til en HTPC, er derfor ute etter et HTPC kabinett.. men er litt vanskelig og finne akkurat et slik jeg er ute etter.

 

Det skal være sort, må takle ATX psu (skal bruke den jeg har nå), og aller helst være plass til ATX hovedkort også.

 

ellers må det selvsagt være pent, jeg synes absolutt det ser penest ut med sentrert dvd slot men er jo ikke et must da. bør også være muligheter for å få det rimelig stillegående og helst ikke så grusomt dyrt. ;)

 

Fant nesten det perfekte kabinettet for meg, DIGN HV5, perfekt utseende, billig og fyllte nesten alle mine krav. Men desverre er det ikke plass til ATX psu i dette kabinettet..

 

veldig synd, for det var utrolig pent i mine øyne!

 

1135780595.jpg

 

 

Noen som vet av noe lignende som fyller mine krav? (display er ikke et must)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hm, Dign X10 så ikke så dum ut nei, litt dyrere enn håpet, men må kanskje bli no sånt.. :) må ta og lese litt tester og diverse på det.

 

tittet også på Silverstone SST-LC17 , ser ut til og fylle mine krav, ikke så fryktelig pent iforhold til Dign kabinettene, men ganske billig hvertfall.

 

bare komme med flere forslag hvis dere har noen på lur!

Lenke til kommentar

Gikk for Silverstone LC17 jeg, det var ikke det aller peneste, Dign kabinettene var nok hakket over på det estetiske, men lc17 ser fortsatt bra ut i mine øyne. rent og pent. Det som avgjorde for min del var de praktiske detaljene, og ikke minst pris. LC17 koster bare tusenlappen, tar full ATX hovedkort og PSU. har 2stk 80mm vifter bak, plass til to 80 eller 92 mm vifter i front (med skjult luftinntak) samt plass til enda en 80mm på ene sida. Med andre veldig god løsning med tanke på å kunne få et kjølig kabinett uten at det høres. til sammenligning hadde Dign X10 kun to 60mm vifter i bakkant og en kukete viftegrill forran psu.

 

Har lagt inn bestillingen på komplett, så får se til uka hvordan det blir. Takker for hjelpa. :)

 

 

edit: kan legge til at LC17 hadde scora bra på mange tester jeg leste, samt at det virker veldig romslig. plass til 6 3,5" f.eks utifra specs!

Endret av phax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...