Gå til innhold

Har du smør eller margarin på brødskiva?


jojo123

Bruker du smør/margarin på skiven?  

177 stemmer

  1. 1. Bruker du smør/margarin på skiven?

    • Brelett
      44
    • Bremykt
      28
    • Vita Hjertegod
      11
    • Tine Meierismør
      13
    • Melange Margarin
      1
    • Soft Flora
      34
    • Olivero
      0
    • Synnøve bordmargarin
      0
    • Bruker ikke smør/margarin
      46


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pleide å synes Brelett var best før, men nå går det mer i Bremykt.

 

Edit:

 

Svar på spørsmålet: Ja!

 

Edit2: Bruker som regelt kun smør på brødskiva når jeg bruker fast pålegg.

 

smøreost og syltetøy har jeg selvfølgelig uten smør.. Med brunost er det kun et tynt, tynt lag med smør..

Endret av Andreasfe
Lenke til kommentar
Gjest Yoshi

Ja! Alltid masse smør/margarin! :D

 

Det er jo halve smaken! Dessuten spiser jeg av natur veldig, veldig, veldig sakte, så jeg prøver å unngå tørr mat. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...