Gå til innhold

Musikkafeen | Diskuter all slags musikk!


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Slenger inn en liten anbefaling her, jeg. Kom over Venas Nomadic, en koselig liten plate på en god halvtime. Om man liker denne typen, tjah, atmosfærisk, lett musikk med damevokal (tenk Aythis, Sundfør (tror jeg, det inntrykket jeg har, hvertfall, om enn noe mindre vokalorientert enn henne)) er denne kanskje noe for deg. Fint å slappe av til, om ikke så voldsomt spennende. Sistesporet er nok det beste, Clothe us in the Light, mens Winter og Division har finfine trekk under refrengene.

 

http://www.myspace.com/venaofficial

 

VENA_Nomadic_cover.jpg

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg grenseløst av slike skjulte låter på album. Ser ikke helt sjeldent at den siste låten på et album er 20 minutter lang, og inneholder først en låt etterfulgt av ett kvarters stillhet før det kommer en ny låt på slutten. Hva er vits? Kanskje det var kult og originalt første gangen ett album hadde det, men hva er greia med at det er vanlig? Grrr.. Er jo rett og slett ikke godt for noenting.

Endret av jubb
Lenke til kommentar

Var på Djangofestivalen i går, med blant annet Hot Club de Norvege, Fiona Monbet og Gwen Cahue & Ben Holder Quartet. Fantastisk arrangement og absolutt noe av det kuleste jeg har opplevd live. Særlig denne Ben Holder tok kaka for min del. Django ville fylt 101 år i dag, hadde han vært i live. En sann legende.

 

http://www.youtube.com/watch?v=-iJ7bs4mTUY

Endret av niko.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det funker ikke bra. et lite overstatement, men ettersom en platespiller aldri vet om en plate er ferdig eller ikke (om man ser bort fra hakkingen), så er det mer troverdig. Pluss at det er mer praktisk for lytteren.

 

Noen slike hidden tracks fra pre-90s kommer jeg ikke på, tho. Så hvorvidt det stammer fra vinylplate-tiden kan jeg ikke si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...