Gunfreak Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 Helvete, blir en trang måned, da jeg ente opp å kjøpte Lagavulin 16. 540kr jeg egentlig ikke hadde råd til å bruke Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 Helvete, blir en trang måned, da jeg ente opp å kjøpte Lagavulin 16. 540kr jeg egentlig ikke hadde råd til å bruke Tror det er en god investering, jeg...... Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 Tok min første smak av den i nå, måtte vente til etter 5, ellers ville jeg være akolohilker. Hvor mye tar dere i glasset når deres nyter en dyr single malt? Selv tar jeg ganske lite i, kanskje 2cl pluss noen dråper vann, selv den lille menden tar meg en stund å drikke da smaken er så sterk at selv en bitteliten sip smaker mye Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 FULLT VINGLASS!! or not....Pleier å ta nok til 6-7 sips egentlig. Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 går for det meste i ArdBeg og Laphroaig her i gården . Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 27. januar 2010 Del Skrevet 27. januar 2010 Det er overaskende at Lagavulin er whiskey og Bells er whiskey. Når jeg drikker blended smaker det ikke godt, det er en usmak der. Mens med Lagavulin er det helt anderledes, den er veldig mild helt til trov røyk smaken kommer, så langt smaker jeg faktisk bare torv og røyk Lenke til kommentar
Palme Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 For de som skulle være interessert skal Bergen Pipeband ha whiskysmaking på Nøsteboden i Bergen 11. februar. link Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 29. januar 2010 Del Skrevet 29. januar 2010 Har skrevet en country sang om whiskey. My love has left me, she said I wasn't man enough, so I got a bottle of whiskey and rank it up, they had to pump my stomach, but the day I got out of the hostpitale I got another bottle. Ooooohh! I have fallen deep into the whikey trap, no hope for me, leave me to die on the corner of the of the bar. After a year on the bottle I was man enough for my love, but she had found her self a luberjack, that didn't skip and jump. Now I drink two bottles a day, of the good stuff, had to sell my car to pickup to aford it, but damn it's smooth. Ooooooh! I'm Falling deeper into the whiskey trap, no hope for me, leave me to die on the corner of the bar. I'm now on my 3rd liver, looking at my 4th, built me a museum of whiskey bottles, now I'm a millionare, my love came back to me, but I had found me a 16 year old runaway, and didn't need her anymore. But my thirst of whiksey never ends, plaing my funural next week, gonna leave all my money to my runaway, but damn if she's getting my whiskey. Ooooohhh! I have fallend competley into thw whiskey trap, next stop the grave. Now there's my .45 Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 29. januar 2010 Del Skrevet 29. januar 2010 Skal ha Whiskey kveld i mårra med en kompis, der vi skal kose oss med Lagavulin Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 31. januar 2010 Del Skrevet 31. januar 2010 Skal spare opp til en highland park 25 år, da jeg har lyst til å drikke noe som er eldre enn meg, og dette er siste sjangse, før jeg må ut med over 2000kr for enn 30 år gammel en, da jeg blir 25 i mars Lenke til kommentar
Capless Skrevet 2. februar 2010 Del Skrevet 2. februar 2010 hehe Gunfreak, hurry Jeg kom hjem fra polet nå med en Arran 1998 Single Bourbon Cask #684 Har noen smakt den? Lenke til kommentar
KapteinKnut Skrevet 5. februar 2010 Del Skrevet 5. februar 2010 åpner en famous groose i dag. Er ganske nub når det kmmer til å whisky så vet ikke helt hva jeg kan forvente. noen erfaringer? Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 5. februar 2010 Del Skrevet 5. februar 2010 Har ikke funnet noen blended scotch jeg liker, de har alle ubehaglige smaker. Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 23. februar 2010 Del Skrevet 23. februar 2010 Har ikke funnet noen blended scotch jeg liker, de har alle ubehaglige smaker. Det finnes en del blended som er drikkende, f.eks. Oakfield, Famous Grouse Gold Reserve Johnnie Walker og Chivas Regal. Men de når ikke opp til mange single malt. Hvordan gikk det forresten med smak av Lagavulin (kos med kompis)? Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 23. februar 2010 Del Skrevet 23. februar 2010 Upper Ten, produsert av norske Arcus, blir vel regnet som en god blended? Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 23. februar 2010 Del Skrevet 23. februar 2010 Upper Ten, produsert av norske Arcus, blir vel regnet som en god blended? Grei nok, men jeg har en flaske som har stått i skapet i et år nå. Ikke så stor rift om den... Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 25. februar 2010 Del Skrevet 25. februar 2010 Har ikke funnet noen blended scotch jeg liker, de har alle ubehaglige smaker. Det finnes en del blended som er drikkende, f.eks. Oakfield, Famous Grouse Gold Reserve Johnnie Walker og Chivas Regal. Men de når ikke opp til mange single malt. Hvordan gikk det forresten med smak av Lagavulin (kos med kompis)? Det gikk veldig fint, vi var 3 som så film og koste oss, flaska er 1/3 tom nå, Når man blir vant til røysmaken er den virklig glatt og smooth på vei nedover. Nå er neste whisky på lista 25 år gammel Highland park, må bare spare opp da den er dyr Lenke til kommentar
Gendarmerie Skrevet 25. februar 2010 Del Skrevet 25. februar 2010 Noen som har erfaring med å lage mat med whisky som ingrediens og kan anbefale noen oppskrifter samt hva slags type whisky som funker best? Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 26. februar 2010 Del Skrevet 26. februar 2010 Whisky i sauser er jo godt. BBQ-sausen min inneholder en god klunk whisky, saus til haggis må jo lages med whisky. I sjokolade er det godt med whisky. Jeg hadde en traumatisk opplevelse på en av Trondheims puber, hvor bardama tok etter en tumbler når hun skulle sjenke opp en Macallen Fine Oak, følgende samtale utspilte seg: Meg: Ikke i en tumbler er du snill. Hun: ? Meg: Jeg vil gjerne ha tulipanglass eller noe som i det minste likner. Hun: Hva er det? Meg: Det er sånn som står ved din venstre side, tumbler har du til høyre. Man bruker da ikke tumblers til single malt. Hun: I konjakkglass? Meg: Ja, det er jo det nærmeste du kommer et glass som passer. I en tumbler så forsvinner jo all den gode aromaen, luktene ut i lufta, mens i tulipaner så fanger man disse, mere smak og bedre opplevelse. Hun: Det var nytt. Har du tatt kurs eller noe? (Med en litt nesevis tone.) Meg: Nei? Jeg har bare drukket whisky i 10-12 år og er medlem av Norsk Maltwhisky-lag - man blir vel litt kresen med tiden. Det er ikke første gangen jeg har denne samtalen heller dessverre - det er så mye talentløse bartendere i denne byen, men hva kan man forvente når man plukker folk rett fra gata og putter dem bak en bardisk? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 26. februar 2010 Del Skrevet 26. februar 2010 Jeg holdt på å skjelle ut bartenderen på en lokal bar da han spurte om jeg skulle ha cola i Talisker'en min.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå