NikkaYoichi Skrevet 17. september 2009 Del Skrevet 17. september 2009 (endret) Kanskje, men det er tvilsomt. Når flaskene går for 4-5000+ på auksjoner så er det lite trolig at de kan ha de stående åpnet i baren, da det som kjent vil ødelegge whiskyen. Red.: Vil bare opplyse om at jeg har oppdatert min forrige post. Endret 17. september 2009 av NikkaYoichi Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 17. september 2009 Del Skrevet 17. september 2009 Det er utrolig hva de har. Dette er en bar hvor 25-30 åringene går fort tom. Når Hotell Ullensvang kan kjøpe inn en flaske cognac til flere hundre tusen, ja da skal man ikke se vekk fra at Terminus har noen godsaker stående Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 17. september 2009 Del Skrevet 17. september 2009 Er egentlig ingen vits med anbefalinger i 5000 kr klassen..ingen her har råd til slikt likevel Lenke til kommentar
Mr.Hassan Skrevet 1. oktober 2009 Del Skrevet 1. oktober 2009 Hei! Bruker dykk Jameson i ein Irish Coffie?Den skal jo være standard whiskyén i den drikken. Eller meiner dykk at Whisky ikkje skal blandes med andre vesker (ikkje slike som jenter/damer har dog..)? At Irish Coffie ødelegger tre gode drikker : Whisky,kaffi og fløyte? Lenke til kommentar
cyclo Skrevet 1. oktober 2009 Del Skrevet 1. oktober 2009 Tja. Stykkevis og delt. Jeg fant ut i Tjekkia for mange år siden at irish coffee og gulash er den beste hangover-kuren som finnes. Irish tea er forøvrig bedre enn irish coffee. Dog bruker jeg jim beam black eller tilsvarende til tea/coffee Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Jeg bruker utelukkende Jameson i irish coffee, bare unntaksvis noe annet. Selvsagt bruker jeg ikke krem, men rørt fløte. Lenke til kommentar
dePt Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Ah, i dag fyller vi opp i glassene igjen for nå er det endelig fredag! God helg folkens! Lenke til kommentar
Capless Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Indeed Jeg har tatt meg ett glass Glenlivet 18, ett glass Blowmore 12 og nå er jeg på et glass Jura superstition Hva har du i glasset dePt? Lenke til kommentar
dePt Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Nå er det glenfiddich 12y. Når den tømmes er det klart for Ardbeg 10y (foreløbig favoritt) Har desverre bare 2 flasker å velge i på hylla. Tar på å være fattig student, men skal spandere på meg en laphroaig snart, tror jeg Lenke til kommentar
dePt Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Dobbel post men what the hell... Hvordan liker du Bowmoren? Ut i fra ordspillet ditt skjønner jeg litt, men grei gjerne ut om den Lenke til kommentar
Capless Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 (endret) Jeg er ikke noe flink til å beskrive whiskyene Den er god, men ikke akkurat like kraftig som de kraftige islayerne Første gangen jeg smakte den tenkte jeg "En mer kraftig røkt Highland park..?" Men det er litt mer enn som så, den har en litt floral og tørr-metallisk smak/lukt og røyken er lett å frisk som ny brent bråte (men fremdeles ikke svak) hehe Var dette til noe hjelp trur du..? er sikkert bedre å søke på nettet etter notater fra noen som har mer peiling enn meg Endret 2. oktober 2009 av Whisky1 Lenke til kommentar
dePt Skrevet 2. oktober 2009 Del Skrevet 2. oktober 2009 Forstår mer av dine notater der enn jeg gjør av de på whiskymagazine f.eks De beskriver smaker jeg ikke vet hvordan defineres. Mao. klarer ikke jeg å assosiere det de skriver med smaker jeg kjenner til. Om du sjønner hva jeg mener. Lenke til kommentar
Mr.Hassan Skrevet 3. oktober 2009 Del Skrevet 3. oktober 2009 (endret) Jeg bruker utelukkende Jameson i irish coffee, bare unntaksvis noe annet. Selvsagt bruker jeg ikke krem, men rørt fløte. Første gang eg fekk smaken av Irish Coffie var på eit hotell i år 2000,den var bare nydelig.Men,eg tenkte heller å begynne å lage den sjølv framover,da eg så og seie alltid har blitt skuffet når eg har kjøpt Irish Coffie ute,det være seg på utesteder eller hoteller.Og KREM er fyfy,det er KUN rørt fløyte som gjelder.Angrer litt på at eg ikkje har krevd pengene tilbake når "bartenderen" drar fram sprayflaska!! Kva kaffi bruker du?Sjølv liker eg best Friele sin frokostkaffi filtermalt,av dei eg får kjøpt på vanlige dagligvarekjeder.Lager da sjølvsagt kaffien sterk og på ein Moccamaster.Kaffi som ein kan sjå igjennom er ikkje noko godt,eg liker ikkje litt svakt farget vatn.. Vel,Bytex det finnes folk som har muligheten til å drikke Whisky til ein markedsverdi på 5000,- . Eg hadde ein sjef tidligare som anslo at han hadde vin for 150-200 000,- i vinkjelleren sin.Og at kvar flaske han opnet hadde ein verdi på 5000,- i markedet.Og at kvar flaske han opnet hadde ein verdi på 5000,- i markedet.Og noen venner av han lurte på korleis han kunne finne på å opne ei flaske på ein heilt vanlig kvardag da noen venner var på besøk.Vel,svarte han : "Eg kunne jo sjølvsagt tenke at eg burde selge flaskene og ta pengene,eller spare dei til ein veldig spesiell anledning.Men,kva glede får eg har å selge all den gode vinen?Og eg kjøpte jo kartongene med flasker til vanlig vinmonopolpris tidlig på åttitallet." <-Så det går ann men,no skal vel dei seies at han nok ikkje er bruker av dette forumet eller rep. for brukere av dette forumet Edit: Måtte endre teksten litt,da den ikkje vart heilt som den skulle,da eg mistet internett-forbindelsen.. Endret 3. oktober 2009 av Mr.Hassan Lenke til kommentar
Capless Skrevet 13. oktober 2009 Del Skrevet 13. oktober 2009 Oversettelse av Aromahjulet Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 13. oktober 2009 Del Skrevet 13. oktober 2009 Oversettelse av Aromahjulet Savner karamel som en egen smak (ser at det ligger under vanilje). Karamel er egen smak på vinhjulet (tror jeg). Lenke til kommentar
Mr.Hassan Skrevet 18. oktober 2009 Del Skrevet 18. oktober 2009 Er kommet heim fra ei nydelig helg på ei hytte med godt selskap. Smakte litt meir på Jack D. og den blei bare bedre og bedre etter den første "slurken".. Men,neste gang annledningen byr seg,tenkte eg å prøve ein annan type.Kanskje ein ekte Whisky?Eller kanskje eg bør gå gradene?Eller er det bare å kjøre på med "kremen" med ein gang? Med vennlig hilsen,ein som så vidt er begynnt å få øynene og resten av sansene opp for whiskey og Whisky Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 20. oktober 2009 Del Skrevet 20. oktober 2009 Smakte litt meir på Jack D. og den blei bare bedre og bedre etter den første "slurken".. Jeg drikker heller Old Spice. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 21. oktober 2009 Del Skrevet 21. oktober 2009 Nikka/L4r5 - konstruktivt. Mr.Hassan: Det er litt vanskelig å komme med noen superklare anbefalinger, så jeg råder deg til å bla deg tilbake i tråden. Du er ikke den første som spør om dette. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 21. oktober 2009 Del Skrevet 21. oktober 2009 Men dere, hvor lenge "tåler" ei whiskey-flaske å stå med korka på? Har et par stående jeg ikke har drukket av på flere mnd. Men korka sitter jo godt på. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå