Gå til innhold

Guild Wars - PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg likte guild wars godt, men det er noen problemer med det. For det første foregår alt i instanser slik at utenfor byer kan man ikke møte andre folk en de i gruppa di. Man kan også kun spille som menneske og dermed ser alle temmelig like ut. Du vil heller ikke få noen glede av å lete etter über gear siden det fins svært lite av dette.

 

På den positive siden kan jeg nevne at spillet har en (forholdsvis) sterk historie og det forteller denne godt.

6372290[/snapback]

 

øhh, gw har både positive og negative sider, det brae med å ha egen "instance" når man går ut av en by er at man kan drepe hvem og hva man vil uten at andre kommer å plager.

Det der med å lete etter Uber gear er også feil, det finnes masse av det i gw, å da mener jeg ikke det amn finner i SF å grønne items, jeg merer skjeldene ting som crystalline sword og sånne skjeldene ting, de får man bare av å være god i pvp å spille i hoh, eller som det står på wiki at de dropper fra chests i uw, fow og sf men bare i quest reward chests, ellers er det mange andre ting som er vanskelig å skaffe seg, som feks obsidian armor, men det er selfølgelig spoilere som selger alt man trenger til armoren for real money...

 

edit...

Endret av pappman
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet+214asdf125
yo.. jeg kjøpte det nye guild wars idag.. er det sånn at man må bli lvl 20 før man kan spille online eller noe?  hvordan fungerer dette iforhold til WOW?

 

jeg gikk inn på factions og valgta character osv, men man spiller jo bare campains og velger ikke noen servere osv...

6598052[/snapback]

 

du spiller alltid online. når du ikke er i byer så spiller du i en egen instance sammen med laget du tar med deg.

 

Du velger ikke servere fordi du kommer til å spille på en slags felles europeisk server, selv om du kan spille med folk fra resten av verden om du skulle ha lyst til det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125

maks level er 20. ettersom det beste utstyret (såkalte grønne items, du kan kalle det epix) ikke er så mye bedre enn annet utstyr som er lett å skaffe, så er det mest å kjøre vanskelige oppdrag, fullføre storyline og samle skills for å lage builds. Du trenger ikke tenke på å skaffe dyr rustning og slikt for å kunne være med på ting! Dyrere rustning etter den typen som koster 1500 per bit er bare utseendemessig annerledes, ikke bedre. Det meste av grinding i spillet er for å skaffe dyrere armor, grønne items og skills.

Lenke til kommentar

PvP er en veldig stor del av "endgame" i GW ja... i motsetning til Wow er det ikke mange high lvl instances å gjøre. Du har stort sett Underworld, Fissure of Woe og et par elite missions i den kategorien.

 

PvP i GW er også mer meningsfylt enn i Wow imo, siden man har ladderen. Man kan også skaffe seg rank ved å spille Heroes Ascent/Hall of Heroes, og i GW mister du ikke ranken hvis du ikke har tid til å spille ørten timer hver dag. PvP i GW krever også noe mer, siden man ikke kan pløye gjennom andre lag kun fordi man har epics i både hue og ræva hehe

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125
Ok..det er veldig bra=) hehe..

 

Er det sånn at man spiller rollespill delen når man skal skaffe seg utstyr og pvp delen når man er nogenlunde klar? kunne jo velge mellom de 2 delene i starten (valgte rollespill først). Eller velger man bare 1 av de 2 etter åssen man vil spille 24/7..?

6602718[/snapback]

 

Når du spiller igjennom PvE med en figur kommer du over masse skills og muligens weapon upgrades. Disse unlockes da for kontoen din slik at du får velge de når du spiller PvP. Det betyr at det blir enklere å designe dine egne pvp-builds, selv om man også i PvP kan unlocke disse. Kort sagt, vil du spille begge deler, start gjerne med PvE, og spill heller litt PvP nå og da. Du kan fortsatt klare deg i pvp om du ikke unlocker ting i pve først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...