Gå til innhold

Innlevering av Xbox 360


fAight

Anbefalte innlegg

ok, men varer denne garantien hos microsoft en viss tidsperiode eller kunne jeg ringt dem etter 2 og et halvt år og fått den levert inn da?

(tok 2 og et halvt som et eksempel da jeg tror, om det er tidsbegrenset, at det varer enten 12 eller 24 måneder)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
ok, men varer denne garantien hos microsoft en viss tidsperiode eller kunne jeg ringt dem etter 2 og et halvt år og fått den levert inn da?

(tok 2 og et halvt som et eksempel da jeg tror, om det er tidsbegrenset, at det varer enten 12 eller 24 måneder)

8739988[/snapback]

 

tror det varer bare tolv måneder, etter det tror jeg du må betale selv for reparasjonen.

Lenke til kommentar

Som sakt flere ganger i denne tråden. Norsk lov gir deg 2 år garanti på alt av elektroniske duppeditter, pluss 3 års reklamasjon. Vil si 5 års garanti.

 

Etter 2 år må du vel ringe butikken du kjøpte den i og klage til dem.Så dem sender deg vel en ny håper jeg. Hvis konsollen skulle knele da i denne perioden

Endret av BanAnus
Lenke til kommentar

Det er en smaksak, hvis du greier og vente i 2-4 uker på en ny eller reparert 360 (blir sendt fra tyskland) Så behøver du strengt talt ikke den elkjøp garantien.

 

Skulle det hende at den blir ødelagt, å du har elkjøp garanti får du vel en ny på dagen av dem. Men dumt som det høres ut så dekker denne garantien ytre skader på din xbox 360. Gjør som en annen bruker da, hans 360 ville ikke lese dvd / spill mer. Han sa den falt på bordet etter og ha stått vertikalt og etter det ville den ikke lese. Da skal du få ny og slipper ventingen.

 

Selv skulle jeg ønske jeg hadde den nå fordi min... ikke vil lese mer..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg pratet med amerikanske/engelske Xbox Support, og jeg mener at han fyren sa at de skulle sende en eske til boksen innen 2-5 dager. Jeg ringte fredag 1.Juni og har ikke hørt eller mottatt en dritt siden(bortsett fra den stadardmailen fra customer support). Forza 2 launchen gjør ikke det hele bedre for å si det sånn. Happy... :thumbdown:

Lenke til kommentar

Jeg har tenkt litt på å levere inn min Xbox 360. Den støyer veldig, både vifte og DVD-rom støyer fælt. Jeg er usikker på om den støyer mer enn normalt, men jeg tror det. Det er ikke bare varmen i vår som har gjort det, for den har alltid støyet en masse. Når jeg har vært hos venner har ikke deres 360-er støyet like mye.

 

Så da er spørsmålet hvordan jeg skal gå fram. Hvor står det hvilket nummer jeg skal ringe. Er 1 års garantien til Microsoft jeg tenkte å benytte meg av. Så hvis noen hadde vært så snille å fortelle meg hadde jeg blitt veldig glad. Er ufattelig lei av støyen som nærmest overdøver lyden fra tv-en. Og jeg har prøvd å sette 360-en på alle mulige steder. Midt utpå stuegulvet, i et lite skap med halveis lukket dør, over tv-en på en hylle osv. Ingen av delene har hulpet.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

Som jeg sier til våre felles venner her, let litt i tråden så finner du svar:P hehe neida, det du gjør er og gå inn på www.xboxlive.com og kundesenter (da velger du først at du kommer fra Norge. Så det blir riktig) Husker ikke nr akkurat nå.

 

Har serienr klart for supporten. Denne finnes bak xbox360`en. Å forklarer feilen, så kommer dem hjem til deg og henter den for service.

 

edit: for og gjøre det enkelt for deg;

 

""Kundestøtte via telefon er:

 

800 14 174

 

eller +47 23162554 fra mobiltelefon.""

 

Fant det alikevell

Endret av BanAnus
Lenke til kommentar

Jeg ringte dem onsdag forige uke. Har bare fått den første e-posten og har ikke hørt noe fra dem siden. (Jeg blei satt over til en dude som snakka engelsk på support tlf, så vet ikke om det tar lengre tid da siden jeg ikke kom igjennom til noen norske folk).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...