Gå til innhold

Band synker lavere enn før!


Axes

Anbefalte innlegg

Si èt som er bedre da!  Finns ikke!  Nirvana er noe av det beste som har vært!   

 

Men nevn èt band som har vært større en Nirvana etter 1994?

6713735[/snapback]

 

MAnge band har vært større enn nirvana!! U2 og rolling stones blant annet. hvis du ikek mener band som har kommet etter 94 da?

 

Men hvem husker ikke 80 tallet! Bon Jovi, Aerosmith, Motley Crue, Megadeth, iron Maiden herjet! vet dere hvorfor det gikk dårligere etter at nirvana dukket opp?? pengene! Grunge musikken var nyskapende, å derfor ble det satt enorme mengder penger inn på det i stedet for de "gamle" fra 80 tallet... Hvilket betyr IKKE at de er et bedre band. Kun at de er mer kommers(eller hva det heter:P)...

 

Å dessuten, de "gamle" bandene øvde MYE mer enn band gjør nå til dags... Det var mer fokus på kvalitet. Kan ikke dokumentere dette, men så på tv en gang for litt siden hvor mye de forskjellige bandene nå til dags øvde. Det må være en spøk! De øvde så og si ikke noe som helst!!

Steve Vai derimot, han øvde 8 timer hver dag før! Å du hører forskjell på Steve Vai å en random "moderne" gitarist... for å si det mildt :p:cool: Steve er kvalitet!

Endret av sixx
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nirvana er det siste store epokegjørende bandet vi har hatt. Man trenger ikke like musikken deres, men når Smells like Teen Spirit kom så gjorde det kraftige jordskjelv i musikkverden. Ingen enkelt sang har hatt like store ringvirkninger etter det. Men det kommer sikkert noe.

 

Kaizers Orchestra er et variert band. Man trengerikke like musikken deres, men førsteplaten er totalt forskjellig fra tredjeplaten uansett.

 

Metallica ble gamle. Man trenger ikke mislike dem for det, men det er lite som tyder på at de vil nå opp til de samme musikalske høyder som på sine første album.

 

Slayer har to sanger. Den raske og den treige. Noen ganger tar de begge sangene med i en sang. Men de sparker rumpe uansett, og gir konstant ut gode album.

 

Uansett... Jeg tror trådstarter kunne hatt godt av å se litt videre enn bare de store bandene og utforske undergrunnen mer. Masse masse gode band for tiden.

Lenke til kommentar
Og en annen ting. Det er jo nesten umulig å bli store og samtidig tjene penger på musikken idag. Alt er oppbrukt, alle bruker warez og det kommer aldri til å bli som før. Trist å tenke på! =(

6716320[/snapback]

Tulllingen ...

6716452[/snapback]

Tenker ikke så mye på penger, men det å få spille foran et stort publikum.

Skal du bli noe så må du satse på hardcore som Trivium, Bfmv, As i lay dying osv. =-----(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...