Gå til innhold

Band synker lavere enn før!


Axes

Anbefalte innlegg

Har nok sikkert mye med det å gjøre, men likevel når jeg prøver å være så alsidig som mulig så har jeg fortsatt samme meninger. Men uansett så handler det om kvalitet, noe jeg ikke synes Kaizers og Kent har så altfor mye av. Greit nok mye av det er veldig bra, men variasjon er utrolig viktig for at ihvertfall jeg skal like det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, de er selvfølgelig originale og har ting som er veldig kunstnerisk som det å bruke rare ting som perkusjon og instrumenter. Sikter her til tønner og forskjellig sånt og gassmasker. Veldig kult indeed, men når alt høres likt ut så betyr det ikke så veldig mye likevel. Synes den første plata var veldig bra, men alt blir altfor likt og gjør overhodet ikke bandet udødelig.

Lenke til kommentar
Vil påstå det er større forskjell på Kaizers Orchestra sine plater enn Nirvanas. :shrug:

6365899[/snapback]

 

Nei, absolutt ikke. Kaizers høres alltid veldig likt ut. Nirvana bruker ihvertfall ikke de samme akkordene gang på gang på akkurat samme måte, men en god del variasjon. Greit nok at Cobain var vel "prøysen" orientert (enkle akkorder), men gjorde det fullstendig til sitt eget. Men Kaizers har ikke greit å skape en egen kultur innen underground miljøet. Det at Kurt Cobain greide det kan jo selvfølgelig ha mest med hvilken tid det var på akkurat det tidspunktet og at nå i dagens samfunn så er alt gjort og ingen ny revolusjon ser ut til å komme.

Endret av raziel014
Lenke til kommentar
Nevn noen band som fortsatt leverer godt da? Jeg tenker på Cannibal Corpse med nye platen "Kill", det var rett og slett deilig brutalsk!

6346868[/snapback]

 

Sjekket ut Celtic Frosts nye ennå?Gammelt band som holder mål; og som gir ordet brutal et par-tre nye dimensjoner...

Lenke til kommentar
Tenker i akkurat samme bane. Har selv band og når vi har fått startet ordentlig opp så skal vi ha gammeldags lyd. Altså ikke sånn crisp fin studiolyd, men gjerne spille inn låtene med eldgammelt analogt utstyr. Synes det høres mye kulere ut. Men sant, de fleste band nå til dags har mistet gnisten. Det er lissom ikke noe spesielt lenger. Ingen store gjennombrudd innen musikalsk historie i de senere årene. Det siste var vel kanskje Kurt Cobain?

6343652[/snapback]

 

kan bruke fancy utstyr og allikvel få den gamle lyden da :)

Lenke til kommentar
Hvis ikke de er orginale så begynner jeg å lure. Selv om du ikke liker de selv blir de vel ikke mindre orginale?

6360030[/snapback]

Kaizers Orchestra er en Tom Waits-ripoff. Man kan vel si at det er originalt å lage kommersielt fengene musikk basert på det uttrykket, men det finnes flere band som er eldre enn Kaizers som ligner.

Lenke til kommentar
Nå har jeg gått å irritert meg over dette i en god stund! Sitter å irriterer meg over en del nye album som kommer ut, og som har kommet ut fra 2004 til nå. Nesten ingen band, som nådde toppen langt tilbake klarer og nå toppen idag. Jeg tenker ikke på trance, rap eller noe av den shiten, jeg tenker på gammel thrash! Fy faen, når jeg var liten så kjøpte meg "Kill Em All" av Metallica, helt tifeldig, ble bare fascinert av coveret! Jeg kunne høre på platen om igjen, og om igjen helt til jeg ble lei (noe jeg egentlig ikke ble.)! Metallica mistet gnisten etter "The black album", blant annet grunnet at James ødela stemmen sin. Jeg fikk aldri oppleve det, men jeg liker heller ikke skivene etter "The black album.

 

Tenk på Slayer også, dem var helt syke før, men nå har det kollapset for dem og, det samme gjelder Sepultura og mange andre band jeg ikke kommer på nå. Jeg kan faktisk høre på Albumet "God hates us all", men det er så skarp lyd! Men skal være enig i at det er en syk tittel! Hva er det som skjer? Jeg vet vi har veldig ny lyd idag, og mange av topp bandene benytter seg av det, men uansett, kan dem ikke bruke old school lyden og få opp noen skikkelig killerriff? Jeg tror faktisk grunnen til alt dette, er fordi omtrent alt er brukt opp, hvem skal komme opp med noe bedre, eller likt nivå med skiven "Reign In Blood", eller "And justice for all"? Jeg blir mer og mer irritert for hvert nye album som kommer ut nå for tiden!

 

Hva mener dere?

6343314[/snapback]

 

Både enig og uenig, de "store" 80 talls banda har wimpa ut med årene noe som er naturlig da det ikke finnes uendelig med nyskapende ideer i den samme stilen, Slayer har takla dette mye bedre enn metallica for eksempel.

 

Men vil du høre skikkelig trash fra 2000+ så anbefaler jeg:

 

Necrodeath (italiensk band)

AudioPain (norsk band)

 

er masse andre eksempel, gå litt vekk fra mainstream og litt underground så finner du mye bra musikk!

 

At kvaliteten på produksjonen har blitt bedre er også naturlig i disse dager da "fett produksjons utstyr" er tilgjengelig for noe som kan sies å være småpenger i forhold til 80 tallet.

 

Jeg syns ikke trash sjangeren lider under produksjonen, det står værre til med Black Metal i disse dager. I mitt syn er det litt "råtne / kalde" lydbildet i de første årene innen Black Metal noe som satt stemninga 100% til musikken. Men har også hørt band som i 2006 greier å gjennskape dette med dagens produksjon.

 

Eksempler på dette er (gidder ikke ramse opp mer enn 1 band nå, men dette er også et meget bra eksempel i mitt syn).

 

Graven (Tysk Black Metal ala tidlig Darkthrone)

 

Dette er ikke noe som kan diskuteres egentlig, alle har sine meninger om musikk og lydbilde. Noen vil ha 101% lydkvalitet andre syns dette blir fort kjedelig og sterilt osv.

 

Håper noen av eksemplene mine gjorde dagen din litt lysere ;)

 

 

Edit: Sjekk ut bandet under for Grim Norsk Black Metal med en Vri ;) Gi det en sjangse last ned/lytt på alle 3 låtene. Total Disaster er en knall låt forresten :devil:

Endret av ChrchBrnr
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nirvana er klart det siste store bandet som har vært!

 

Kaizers er i mine øyne bare søppel!

 

Uten Kurt ville vi sikkert ikke kjent til Courtney, men uten Courteny så ville kanskje Kurt fortsatt vært her (ja, er sinnsyk Nirvana fan, og tror han ble ufrivillig dopa og drept)

 

Men det er mi mening!

 

Nirvana gjorde grunge musikken diger på den tida sammen me band som Stone Temple Pilots, og ingen har enda gjort noe bedre enn Nirvana!

Lenke til kommentar

Datacalibel: Jeg kan nevne ekstremt mange band som er bedre enn Nirvana. Mer kjent enn Nirvana trenger de nødvendigvis ikke å være, men bedre etter min mening. Når ble større synonymt med bedre egentlig? Og konspirasjonsteorier som er like fornuftig som at jeg røyker ofte sokker på månen trenger vi ikke.

Lenke til kommentar
Men nevn noen etter 94 da? som begynte etter 94 altså!

 

De lagde utrolig bra sanger, selvfølgelig finns det bedre vokalist som du nevnte, men bedre gruppe ettter 94 mener jeg ikke finns!

6713850[/snapback]

Bra du har skjønt at det er noe du mener og ikke fakta da.

 

Bedre band etter 94? Grimfist f.eks? Jeg synes de lager utrolig mye bedre musikk, og at musikerne er dyktigere enn de i nirvana er det absolutt ingen tvil om.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...