Gå til innhold

Druid vs priest


Anbefalte innlegg

Kalde Fakta:

 

Feral druid(cat) er mye bedre til å grinde enn shadow priest!

 

Jeg har selv 2 prester, den ene er level 35 shadow og jeg kan ikke si at det gikk så stygg fort å levele han opp i forhold til druiden min(lvl 60).

 

En feral druid kan du lett sammenligne med en rogue pre 60, eneste forskjellen er at du slipper downtime etter en kamp med å sitte å spise mat.

 

Det beste man kan gjøre som en feral druid er å teame med en annen druid eller rogue, da dreper man lett mobs på 3-5sec om man vet hva man gjør og har riktig specc. Har selv gjort akkurat dette, og jeg tviler på at en priest/rogue combo dreper like fort.

 

Når det gjelder end game så har jeg tanket alle instancer pre zg med min 30/21 build med litt over average gear. Med denne builden kan jeg samtidig være main healer i alle instancer pre zg uten problem.

 

Og sist men ikke minst, en druid eier hardt i WSG fra level 22!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

grinda meg til level 57 med presten, 63k xp\hr på skjeletter i wpl, hadde ikke hjelp. hadde dmggear, hadde kun 4k mana eller noe, og mobsa gikk ned på 5-6sek.

 

Edit: svare på tråd kanskje, jeg ville valgt prest, druid virker tregt(aldri spillt selv, så kan være feil)

Endret av Sink
Lenke til kommentar
Man kan være både tank, dps og healer med druiden, men syns ikke den er spes egnet til noe annet enn healing, og der er jo presten mye bedre igjen.

6343042[/snapback]

Nå er jeg spent. Hvordan vil du forklare at en priest healer mye bedre enn en druide?

6344344[/snapback]

Flash heal! Prøvde med druid som MT healer på onyxia et par ganger, noe som endte med wipe siden han ikke fikk heala raskt nok.
Lenke til kommentar

Jeg ville anbefalt priest har lvla en opp til 51 nå og har en 60 rogue og en 60 warrior fra før a, og jeg syntes priesten er den som har vært raskest å lvl'e med, eier ikke nedetid med spirit tap og pleier heller ikke å være noe problem når jeg aggroer en mob eller 2 til.. Har den fordelen som nevnt før i denne tråden at du blir sjelden ganka av folk og hvis folk prøver seg så får du en liten følelse av at du er imba når du dreper karen som prøver å ganke deg og mobb'en du hadde på deg når du ble angrepet hehe.. :p

Lenke til kommentar

Jeg ville anbefalt å spille druid. Det blir mer og mer "godkjent" å være feral/balance nå. Folk forventer ikke at alle druids skal heale.

 

 

Hvorfor druid? Fordi jeg er det selv!!11111111

 

 

Neida, fordi jeg synes det er morsomt. Med et godt og felksibelt build kan du heale som de fleste vil ha deg til, men du kan også tanke eller gjøre god cat form damage. For meg er det faktisk utenkelig å spille noe annet enn druid. Spiller jeg en annen klasse savner jeg alltid et aspekt fra en annen klasse (druids har jo litt av hvert) :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...